Tehnički kutak > Injection

DiTech stao... opet

<< < (4/4)

mousezg:

--- Citat: JogFromYamaha - 01 Rujan, 2011, 14:42:56 ---pobrisi greske i probaj ga upalit
ako ti ne pali onda spumpaj tank i nalij gorivo di znas da je dobro moze bit da ti je voda ili smece neko u tank nalijano

--- Kraj citata ---

hebat ga, odfural sam ga sad kod majstora nek se on igra jer je kod njega popravljan pa nemrem vise.....

Lenko:
bato, pitanje je da li će znati ! Malo ih je koji znaji diteke ! Prvo ga pitaj zna li da radi ajšprice.Nemoj da te izvaćari ! Srećno !

mousezg:

--- Citat: lenko - 01 Rujan, 2011, 15:20:46 ---bato, pitanje je da li će znati ! Malo ih je koji znaji diteke ! Prvo ga pitaj zna li da radi ajšprice.Nemoj da te izvaćari ! Srećno !

--- Kraj citata ---

a prosli put ga je rjesio.... vidjet ćemo....

mousezg:
uglavnom, svi koji planirate kupit skuter, samo da znate, da nejde na eurodiesel .... pa čak i ako je sa omv-a .....

ja sam očito zaj#bo, mada neznam kak...... injector i auspuh su očiščeni u pazi ovo " Kia servisu" i skut radi .....

sljedeci put točim ložaka, mozda ce ici onda

Iwo SR Tuono:
Meni isto ide na zivce,jednom sam se u labinu uhvatio na omvu kako drzim pistolj od eurodizela a isto sam trebao didija natankat xD samo sto sam tad bio daleko od rijeke pa bi me ta neopreznost kostala malo vise xD

Lucky one

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju