Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (146/150) > >>

Ceki21:
hac, kakav je odnosu ubrzanja, kranje brzine sa svakim ako znas ?

hac:

--- Citat: ---a šta je hac sa onog narda što si preradio od minarellia ako mi se čini, što je imao puno kraću granu?
--- Kraj citata ---
taj spuh sam prodao prošle godine,koliko se sječam Drndi tu sa foruma....

mina nardo prerađen za pug......11400 rpm......stvarno odličan spuh u prevtavanju na hvatanju krajne brzine mogao je dokučit +12500 rpm

trenutno spremam Mk2 verziju mina-pug Nardo spuha,jučer sam ga skrojio i moram otić sutra do miklića povarit pa če na testiranje lagano

--- Citat: ---hac, kakav je odnosu ubrzanja, kranje brzine sa svakim ako znas ?
--- Kraj citata ---

yasuni r.......genaralno najbolji od ova 3 gore,najbolje ubrzanje,največa krajnja
arrow.........vrlo blizu yasuniju,malo mekši na ubrzanju
nardo..........najmanja krajnja od ova 3......vuče iz dosta nižih okretaja nego yasuni i arrow pa bi mu to stavio za + za neki street setup

Pupo:
Jel to narda na koljenu motaš, na svakoj drugoj slici je drugačiji konus  :toothy3:

Jesi razmišljao kupit/pravit neku protočniju spulju tj. sa većim promjerom pošto je i kit blizu 80ccm a da ne govorim koliko je daleko od 68ccm za koje su spulje predviđene. Ili to nema toliko veze što ti imaš malo viška kubika pošto nije cilindar previše naturpijan, pošto sam vidio da postoje druge spulje za 80ccm.

Inače kada će nazad Hebo il što si već imao, da treker bude malo žešči na stazi?

Ceki21:
nikad nebi rekel da je yasuni r bolji, ostal sam zacuden kad sam videl
makar yasuni nisam imal, a bas bi ga htel probati :)

hac:

--- Citat: ---Jel to narda na koljenu motaš, na svakoj drugoj slici je drugačiji konus  toothy3

--- Kraj citata ---
ha,da na koljenu motam spuhove,to se tak radi u ozbiljnim radionicama  :frajer:

.....što se tiče malo veče kubikaže situacija nije optimalna,zato sad i radim ovaj novi spuh koji je samo baziran na mina nardu a optimizirao sam ga za tih 77 ccm,nadam se da ču uspjet složit taj spuh do nedjelje pa če past malo testiranje na stazi

što se tiče ovog žeščeg setupa uskoro če i on gore na trekker samo dok pozavršavam neke projecte po radioni

--- Citat: ---nikad nebi rekel da je yasuni r bolji, ostal sam zacuden kad sam videl
makar yasuni nisam imal, a bas bi ga htel probat
--- Kraj citata ---

ovdje se radi o peugeot verziji narda i yasunija.....pug nardo je potpuno drukčiji od mina-pia narda i ne mogu se uopče uspoređivat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju