Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Trekker .....malo naturpijan
ivanm:
ispoliran je spuh do bola... jesi to promijenio top il si samo nalijepio karbon naljku?
hac:
top je carbon sa c20,isti su topovi potpuno......alu sam isto polirao ali mi je to bilo previše bling bling pa sam stavio ovaj karbon top
--- Citat: ---esi menjao killer.. koliko si prešao u razradi.. ?
--- Kraj citata ---
nisam mjenjao killer,standardni je od SFa.mjenjao sam termostat,stavio sam pia jer otvara ranije na nekih 60 stupnjeva za razliku od pežo termostata koji otvara na 70 stupnjeva.......korigirao sam geometriju i kompresiju glave i temp su sad 60-70 stupnjeva što je neka normala...................karike su full sjele nakon nekih 150-200 km otprilike
toma17:
svaka cast motor ide predobro lijepo sredeno
hac:
lagani update da ne ispadne da se ništ ne radi...........mada sam u stisci sa vremenom jer konaćno završavam stroker sp180 project
testiranje orginalnih spuhova za peugeot......u zadnjih mjesec dana sam uspio skupit i testirat top 3 spuha po performancama za pug.....
Yasuni R ...........9600 rpm.......pokazao se najbolji
TP Nardo............9200 rpm..........solidan spuh sa dosta širim powerbandom od yasunija
Arrow kompres..........9500 rpm..........u kombinaciji sa polini 125 ccm topom ima vrhunski zvuk.dosta širok powerband ali krivulja snage dosta brže pada nego na yasuniju i lošiji je u prevrtavanju na max brzini
svi spuhovi su testirani na 77 ccm bigbore by hac polini gusu+karb PWK 28+s6usis
mhr-team:
a šta je hac sa onog narda što si preradio od minarellia ako mi se čini, što je imao puno kraću granu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju