Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Trekker .....malo naturpijan
seki_CPI:
evo sad sam gledao ovaj projekt bas masu si radio i tek na zadnjem videu ubrzanja se vidi razlika
prije za 10 sec istu brzinu je dostizalo 90kmh sta god si radio sa auspuhom i to
a na ovaj zadnji 10 sec preko 100
ivanm:
--- Citat: hac - 11 Travanj, 2009, 19:27:56 ---uspio sam i skršit trekkera,kombinacija varijabilnog paljenja ,olakšane radilice i malo prosutog antifriza po betonu su rezultirali dosta opakim udarcem u ogradu.....
--- Kraj citata ---
looool... :icon_biggrin:
hac:
ništ strašno,nije pukla plastika,samo dvije crte....... :icon_biggrin:
--- Citat: seki_CPI - 12 Travanj, 2009, 01:56:23 ---evo sad sam gledao ovaj projekt bas masu si radio i tek na zadnjem videu ubrzanja se vidi razlika
prije za 10 sec istu brzinu je dostizalo 90kmh sta god si radio sa auspuhom i to
a na ovaj zadnji 10 sec preko 100
--- Kraj citata ---
to su snimke različitih setupa koje sam testirao zadnje dvije godine.......ovaj zadnji video ubrzanja je najjači setup za sad,ta mašina je trenutno na stolu,čeka izmjenu ležaja i još neke dorade.....
Drnda:
samo da te pitam na kolikom otvoru gasa mozes krenuti sa skuterom?
da li ti proklizuje na normalnome asfaltu pri startu?
hac:
sad kad je međuosovinski razmak povečan mogu krenut full gas ,na ovom gore videu nisam mogao full gas kretat jer je bacao na zadnji jako.......sa EVO setupom okrene točak prvih par metara na startu..........ovaj novi 77 ccm setup okreče na malo glađem asfaltu kod starta ali nije još poštelan prenos do kraja,nekih 1/2 g su teže rolice da mi ne vrti preko 10 trpm dok ne legne sve jer je friško pohonan cilindar i novi klip
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju