Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (126/150) > >>

hac:
ne pokazuje mi sat više dobro jer je puž u kompletu sa sr 150 spojen na ori TKR sat tak da neće bit više klasičnih videa ubrzanja nažalost,imam gps pa ču ubuduće bit vremena izmjerena RaceChrono sistemom  :frajer:

mhr-team:
jednom rječju svaka ti čast care, jbt kako si to sve na knap sjelo u blok, extra  :notworthy:

hac:
na knap je stalo,bez brušenja po deklu ni ne može to sve skupa stat unutra .....

danas sam nabacio olakšani magnet gore i varijabilno TP paljenje..........trekker se lijepo rita  :frajer:...........kombinacija cnc ventivara i olakšani magnet su skoro 1/2 KG manje rotacionih masa na radilici i fino se osjeti.............uspio sam i skršit trekkera,kombinacija varijabilnog paljenja ,olakšane radilice i malo prosutog antifriza po betonu su rezultirali dosta opakim udarcem u ogradu.....stradala je malo maska volana,ništa strašno što ne bi malo boje i kita moglo popravit  :toothy12:

s6 ventivar vs orginalni.....100g vs 450g
olakšani vs ori magnet......650g vs 750g

hac:
dosta me ljudi pita za potrošnju sa 28 karbom.....evo dole setup koji je trenutno na trekkeru,potrošnja je trenutno između 5 i 6 litara...

setup je:
polini base izbušen na 50 mm tak da je sad 77 ccm....naravno tuned
yasuni r
karb pwk28Keihin....real thing
stage 6 usis
polini evo OR
delta+wingbell
polini getriba

mmario73:
da ti si imao onaj čelični ventivar na koji se uzubljuje alanser, taj je baš težak, i kod mene je isti... dobar je potez...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju