Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Trekker .....malo naturpijan
Chupsy:
--- Citat: Area51 - 12 Veljača, 2009, 19:32:01 ---alu navoj je vrag, ako nepaziš, 2-3 puta skineš i staviš nazad brezone i možeš se pozdravit s navojima.
Inače moment ključ je prava stvar, čisto zbog toga što je sve jednako zategnuto i dovoljno jako. Samo netreba pretjeivati, tko jednom godišnje skida dole netreba mu moment ključ koji košta previše za one koji ga doista netreba. I stvari tipa dotezanje dekla moment ključem i sličnih "običnih" stvari je čista perverzarija i glupost. Valjda nije nitko toliki bivol da nema toliko osjećaja u ruci za takve stvari.
--- Kraj citata ---
i onda kad ti netko dođe na servis pa mu poglodaš navoj na deklu bilo skutera ili motora, pa mu pučne ulje curit i tak, di si onda?
black-rox:
--- Citat: Chupsy - 14 Veljača, 2009, 15:18:18 ---i onda kad ti netko dođe na servis pa mu poglodaš navoj na deklu bilo skutera ili motora, pa mu pučne ulje curit i tak, di si onda?
--- Kraj citata ---
Postoji alat za popravljat brzinski te navoje,radio sam ja jedan speedfight svi navoji su bili ubijeni oćeš od karba pa do blokova sve sam ih napravio onaj ko je to prije radio bio je neki zemljak,imam kilo ključ,ali s njime stežem samo bitne stvari,ipak je skup :icon_thumright:
hac:
lagani update......bitubo ZZD je gore,trekker je bez plastika jer stavljam gore SR M vilice
charnel:
predobro 8)
black-rox:
Predobar amortizer imam ja isto bitubo na sp180 vozi se sada super u odnosu na serijalu :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju