Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Trekker .....malo naturpijan
hac:
meni je Trekker zakon iz više razloga,največi je da je full rjedak model......navikao sam na njega.......a opet volio bi zippa jednog ubost.......to bi mi bila idealna baza za složit bigbore gore,al jbg para nikad dosta za sve a i nije baš lako nać zippa povoljno
Pupo:
Inače hac svaka čast za trud i volju na projekt, najbolje mi je izvačenje maksimuma iz skutera a opet s druge strane da traje i traje. Svi očekuju od tebe da složiš neki super tunirani skuter od jedno 25 konja +malossi naljepnica=30konja :D a ono "samo" Trekker "malo" naturpijan.
hac:
jutros lagano prva probna montaža Hebo kita,komplet novih brtvi da vidim ka če sve sjest i premjerim još jednom ....i dobro da sam išao mjerit...........squish sa standardnom brtvom 0,40 mm je opasno malen 0,21 mm,moram još jednom skinut kit i to dovest u red..........vjerovatno je to jedan od razloga što se večini likova po stranim forumima hebo replica razleti u prvih par km :frajer:
hac:
........upalio sam trekker,moram još vodu odzraćit i poštelat karb,ovak na prvu hebo djeluje dobro.malo je polini evo spuh overkill za taj kit,ali kad se malo poturpija mogla bi bit dobra kombinacija :icon_biggrin:
mmario73:
poz, dopada mi se kako si trekkera uradio, drago mi je kada vidim toliko entuzijazma u hobiju....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju