Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (86/150) > >>

hac:
ne znam još,na mog trekkera sigurno ne.ali imam još jednog trekkera.......fali mi maska i far za njega ,vidjet ču....nema žurbe,lagano

Drnda:

--- Citat: hac - 22 Siječanj, 2009, 21:14:26 ---ne znam još,na mog trekkera sigurno ne.ali imam još jednog trekkera.......fali mi maska i far za njega ,vidjet ču....nema žurbe,lagano

--- Kraj citata ---
to 2 trekkera, za zbunjivanje? hehe lijea kolekcija cilindara, e hvala na onoj informaciji za pumpu ulja... unutra ima malo ulja valjda je dovoljno da ne zariba...
ja sam sa biaxom cisto malo ocistio ispuh jer se skupilo taloga...

neer:

--- Citat: hac - 22 Siječanj, 2009, 21:14:26 ---ne znam još,na mog trekkera sigurno ne.ali imam još jednog trekkera.......fali mi maska i far za njega ,vidjet ču....nema žurbe,lagano

--- Kraj citata ---
samo ako budes pripasavao masinu nemoj radit kao ja ni priblizno slicno ja sam odlucio napraviti kao narx nosac od sp-a vec nabavljen samo treba opet rastavljat.a neda mi se bas

hac:
ma znam sve,custom nosać sa selenom ču radit .htio bi da makina niže stoji i da scoot bude onak japan stayle....nisko....10 cola napred-nazad

......sad mi je prioritet završit Trekker,dvije mašine radim......potpuno novi ovjes,bitubo nazad,napred modificirane marzocki SR vilice,malo spustit cijeli scoot.....da bude spreman za sezonu

neer:
a kad ce bit neki drugi model skutera na tapeti..ili si privrzen bas modelu tkr kao ja sf

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju