Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (78/150) > >>

hac:
to je membranski karb,problem ga je na skuteru vozit jer radi dobro samo na ful gasu recimo.....malo je pipavo to složit jer trebaš podtlak imat za taj karb,znaći treba malu rupicu probušit pokraj lamela da bi radio kako treba.....na tomosu radi donekle ok jer nemaš lamela,imaš 2 modela tih karbova za motorke 19 i 21 mm

...................uh al ču morat sutra oftopic brisat

Bruno1990:

--- Citat: SlowRider - 18 Studeni, 2008, 19:52:59 ---
--- Citat: hac - 18 Studeni, 2008, 19:47:57 ---a šta češ očekivat od zblokanog 12 karba sa zblokanim airboxom.....ja i na kosilici imam 20 mm karb  :toothy9:

--- Kraj citata ---

i ovi 17.5 frgici na Hi-per2 pro masinama imaju takav problem, ali manje izrazen.

I ja imam 20mm karb, dellorto na kosilici  ;D

--- Kraj citata ---
to je najbolje...i jos ako imas red sponge..dobro se razvrtava kosilica.. :laughing9: :laughing9:
..a (susjed ima od kawasaki-ja masinu na svojoj kosilici..6.5 ks vise nego moj skut..jbt..)..haha

EDIT: hac kolko tvoj treker ima kila ?  :icon_scratch:

andy:

--- Citat: Bruno1990 - 18 Studeni, 2008, 20:24:40 ---to je najbolje...i jos ako imas red sponge..dobro se razvrtava kosilica.. :laughing9: :laughing9:
..a (susjed ima od kawasaki-ja masinu na svojoj kosilici..6.5 ks vise nego moj skut..jbt..)..haha

EDIT: hac kolko tvoj treker ima kila ?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

mislim da je spomenuto 75 kg :laughing7:

hac:
stalno radim na olakšavanju trekkera,trebalo bi bit malo ispod 75 kg

neer:
pripazi ti malo stim olaksavanjem da nebi ostao samo sic  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju