Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Trekker .....malo naturpijan
hac:
a šta češ očekivat od zblokanog 12 karba sa zblokanim airboxom.....ja i na kosilici imam 20 mm karb :toothy9:
robert:
--- Citat: hac - 18 Studeni, 2008, 19:47:57 ---a šta češ očekivat od zblokanog 12 karba sa zblokanim airboxom.....ja i na kosilici imam 20 mm karb :toothy9:
--- Kraj citata ---
ko te bar malo pozna može to i vjerovati! kosilica iz peveca sa 70ccm termogrupom tuned by hac
SlowRider:
--- Citat: hac - 18 Studeni, 2008, 19:47:57 ---a šta češ očekivat od zblokanog 12 karba sa zblokanim airboxom.....ja i na kosilici imam 20 mm karb :toothy9:
--- Kraj citata ---
i ovi 17.5 frgici na Hi-per2 pro masinama imaju takav problem, ali manje izrazen.
I ja imam 20mm karb, dellorto na kosilici ;D
hac:
--- Citat: robert - 18 Studeni, 2008, 19:51:41 ---
--- Kraj citata ---
ko te bar malo pozna može to i vjerovati! kosilica iz peveca sa 70ccm termogrupom tuned by hac
--- Kraj citata ---
a čuj sad sam već u godinama pa mi godi 4T power za kosilicu......travu kosim isključivo Bridge&Straton 100 ccm makinom,sređena je glava i veći ispušni ventil uglavljen ....orginalni ventil je izgorio a na lageru samo neki oversize ventili.....karb naravno keihin 20tka leptir
ive_91:
pocka me jedna stvar... imam doma karb od motorne pile... 19mm ustelan sa jednom mrezicom bas onak fino sam ga ustelao XD. na tomosu radi jebacki (sa el. paljenjem i tim karbom i rezic neki shebani nakon 7k rpm je zivcan u pm... u 2 me zna sa gasom cimnut na zadnji.. a kad saltam 2-3, 3-4 uvijek odovji od zemlje.. no to je apn sa t15sl i nebitno skroz u ovoj prići)
dal bi taj karb mogao staviti na skuter. stavio bih ga okomito na usis da cim vise skratim put karb-lamele-kompresioni prostor.
a i karb mi ima lijepi odaziv na gas i sigurno daje nekaj rpm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju