Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (70/150) > >>

hac:
imam več u pripremi olakšani ventivar i bit če sve skupa 1/2 kg manje rotirajučih masa na radilici.....samo lagano,ne želim sve odjedamput ruknut gore već idem pstepeno da lakše mogu vidjet koje stvari funkcioniraju a koje ne...........bosh pumpa ima protok nekih 18 l/min

neer:
sto ga je fino ofarbo da malo baca na malossi struju hehe prekrasno si to napravio

2TDottore:

--- Citat: neer - 30 Listopad, 2008, 13:12:23 ---sto ga je fino ofarbo da malo baca na malossi struju hehe prekrasno si to napravio

--- Kraj citata ---

ak ja dobro raspoznajem boje mislim da je malosssijev inerrotor ipak zute boje a ne crvene  :punicemi: Njegovo podsjeca na italkitovo paljenje koje je isti inerrotor ali crvene boje. :icon_tongue:

neer:

--- Citat: 2TDottore - 30 Listopad, 2008, 13:42:01 ---
--- Citat: neer - 30 Listopad, 2008, 13:12:23 ---sto ga je fino ofarbo da malo baca na malossi struju hehe prekrasno si to napravio

--- Kraj citata ---

ak ja dobro raspoznajem boje mislim da je malosssijev inerrotor ipak zute boje a ne crvene  :punicemi: Njegovo podsjeca na italkitovo paljenje koje je isti inerrotor ali crvene boje. :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
u pravu si.malossi  struja je zute boje.a ital kit crvene  :icon_thumright:

2TDottore:
ko da je to bitno.  :laughing7: bitno je samo da je hac to stvarno dobro napravio. :headbang:

E da jedno strucno pitanje kad smo vec kod magneta: Kako i na kojim mjestima bi ja mogo olaksat magnet na stalkeru. :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju