Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (69/150) > >>

shegy:

--- Citat: hac - 16 Listopad, 2008, 14:21:18 ---meni nije bilo puno dat 300 kn već sam htio nogar u koji ću imat povjerenja pa sam ga zato radio + što sam ga htio montirat tu gdje jesam što sa kupovnim ne bi mogao.......nemam sad vremena slikat ali evo imaš u FAQu napisano i pofotkano kako se to radi http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=10561.0

--- Kraj citata ---

hvala...tak cu nest i slicno napraviti... bas sam danas napravio jednu skicu, gledao sam frendov i mozgao kako cu...

hac:

--- Citat: Roxi69 - 16 Listopad, 2008, 00:29:48 ---svaka cas,lijepo si sredio scooter,kad budem iso kod bake u novu gradisku svratim da vidim pilu! :)  pozzz

--- Kraj citata ---

slobodno navrati kad budeš dolazio u NG

.......nabavio sam gps pa če ubuduće bit malo više mjerenja......evo za početak prvo mjerenje max brzine,101 kmph ,max rpm 12610 rpm......e sad to je max brzina bez razvrtavanja na krajnjoj,tu u ulici imam nekih 300 m otprilike......još moram ugradit olakšani magnet i bosh pumpu za vodu pa ču krenut sa štelanjem prenosa jer ga još nisam ni dirnuo kak je složen setup

apriliatuner:
odlično,samo izvještavaj kad budu kakva mjerenja,svaka čast na projektu

hac:
...........okrenuo sam magnet u tokarskom,nisam išao na max olakšavanje tako da je trenutno težina magneta 650 g dok je ori 750 g....100 g manje trebalo bi se osjetit

bosh pumpa spojena,moram još samo neki fancy nosać napravit ....

veka84sb:
Ovo je odlicno ,olaksavanje 100 g rotirajuce mase na radlilici ,to bi se trebalo osjetiti , odlican potez ,dali imas u planu jos neka olaksavanja? Dali mozda znas koliki je protok te pumpe sto si stavio?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju