Tehnički kutak > Tuning skutera

Dali u ovaj setup ubaciti MHR Replicu?

<< < (2/3) > >>

marin18:
sve super ali jesi li mozda razmislio da uzmes bgm evo radilicu misli da ti je jeftinija a kvaliteta vrhunska.....ja imam tu malossi ali sam je uzo od doritosa novu po primamljivoj cijeni  ;D da uzimam novu preko shopa uzo mi bgm evo  :icon_thumright: i mislim da ti je bolcna 12 nepotrebna ipak neces ti vrtit to na nekom brutalnom spuhu

frki22:

--- Citat: marin18 - 01 Rujan, 2011, 16:11:42 ---sve super ali jesi li mozda razmislio da uzmes bgm evo radilicu misli da ti je jeftinija a kvaliteta vrhunska.....ja imam tu malossi ali sam je uzo od doritosa novu po primamljivoj cijeni  ;D da uzimam novu preko shopa uzo mi bgm evo  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma ja sam u italiji isposlovao dosta dobru cjenu za cjeli ovaj komplet pa cu uzet sve to, sta imas malossi radilicu za 10mm pin ili 12mm pin?

marin18:

--- Citat: frki22 - 01 Rujan, 2011, 16:16:09 ---ma ja sam u italiji isposlovao dosta dobru cjenu za cjeli ovaj komplet pa cu uzet sve to, sta imas malossi radilicu za 10mm pin ili 12mm pin?

--- Kraj citata ---
za pia je 12mm ali kazem ti da je nepotrebno da stavljas 12 jer ljudi vrte due i nardo na 10 pa nemaju problema

frki22:

--- Citat: marin18 - 01 Rujan, 2011, 16:18:06 ---za pia je 12mm ali kazem ti da je nepotrebno da stavljas 12 jer ljudi vrte due i nardo na 10 pa nemaju problema

--- Kraj citata ---

iglicasti od 10mm mi je napravio toliko sr...nja, 2 puta sam rastavljao masinu tako da 3 rastavljanje ide 12mm unutra i onda ga vise ne diram

marin18:

--- Citat: frki22 - 01 Rujan, 2011, 16:22:27 ---iglicasti od 10mm mi je napravio toliko sr...nja, 2 puta sam rastavljao masinu tako da 3 rastavljanje ide 12mm unutra i onda ga vise ne diram

--- Kraj citata ---
malossi mhr iglicasti.....?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju