Tehnički kutak > Tuning skutera
Dali u ovaj setup ubaciti MHR Replicu?
frki22:
--- Citat: marin18 - 01 Rujan, 2011, 16:23:48 ---malossi mhr iglicasti.....?
--- Kraj citata ---
u cijeloj prici nije kriv iglicasti vec utor na klipnjaci gdje sjedne iglicasti, bio sam zamjenio radilicu preije 5000 km i pojeo mi se je na njoj taj utor di je iglicasti i sad nesto probavali da skemijamo ali, vec kad uzimam drugu radilicu neka ide unutra od 12mm pa je mir.
doritos:
--- Citat: frki22 - 01 Rujan, 2011, 16:29:18 ---u cijeloj prici nije kriv iglicasti vec utor na klipnjaci gdje sjedne iglicasti, bio sam zamjenio radilicu preije 5000 km i pojeo mi se je na njoj taj utor di je iglicasti i sad nesto probavali da skemijamo ali, vec kad uzimam drugu radilicu neka ide unutra od 12mm pa je mir.
--- Kraj citata ---
AKO uzimaš novo, OBAVEZNO na minarelliu uzmi 12mm bolcnu radilice! to je velika boljka na minarelliu.
Do base set upa moze 10mm iglicasti drzati , li la a sve iznad je veliki rizik !
Mhr Replica nije loša ako želiš alu kit s 2karike za svaki dan, al ako želiš dosta jače onda Stage6 racing u rangu do 200eu :icon_thumright:
dino73n:
MHR replica definitivno jedan od najoptimalnijih kitova,da se vozis relativno brzo i bez glavobolja,ja evo gazim 13tu hiljadu kilometara bez ikavog diranja,nisam cak nikad ni svjecicu zamjenio,stavio iridium kad i kit i samo vrtim i vrtim.Sve preko ti je malo malo pa garaza,ako nista drugo onda lezajevi radilice/semerinzi onda uvijek si na granici sa temperaturom,pa prijenos vrlo osjetljiv na temperaturu uglavnom dosta vise zaje*ancije.
frki22:
jos jedno pitanje
dali ubaciti klasicne ili racing lezajeve radilice, ja nekako pikiram na klasicne
marin18:
--- Citat: frki22 - 02 Rujan, 2011, 02:12:06 ---jos jedno pitanje
dali ubaciti klasicne ili racing lezajeve radilice, ja nekako pikiram na klasicne
--- Kraj citata ---
SKF poliamid lezaj u slucaju da dođe do sranja da ne osteti replicu, to ce bit dovoljno dobro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju