Općenito > Maxiskuteri
vozim xciting 250 i...pitanje je
coko:
--- Citat: steeef - 11 Studeni, 2011, 15:51:26 ---kao što rekoh,dog god je zvono ovalno nie u centru nit je rotacija kak treba bit..
znači em se baca,em trese em jebe kuplung.novo zvono,amen.
--- Kraj citata ---
rekoh, nemjerljivo ovalno a obe mjere u servisnim tolerancijama , nosim ga prijatelju tokaru nek ga izmjeri preciznije
pa vidim . . . no nešto mi čudno ? prije nikad nije mogao zašlajffati niti na pjesku a sad zna u kretanju proklizati i na betonu . . . čudno :dontknow: nešto je poremećeno sigurno . . . tražim dalje
steeef:
dok je guma loša onda šlajdra di oćeš.
a za zvono znam jer sam imal na spu isti slučaj.
coko:
--- Citat: steeef - 12 Studeni, 2011, 10:59:30 ---dok je guma loša onda šlajdra di oćeš.
a za zvono znam jer sam imal na spu isti slučaj.
--- Kraj citata ---
kako misliš isti slučaj . . . koliko je bilo ovalno u mjerama
nije mi guma potrošena ,nova je
steeef:
--- Citat: coko - 12 Studeni, 2011, 20:15:42 ---kako misliš isti slučaj . . . koliko je bilo ovalno u mjerama
nije mi guma potrošena ,nova je
--- Kraj citata ---
jedva vidljivo,nisam nosil nikam mjerit ni filozofiral,probal sam zavrtit kotač i videl kolko felša zvono.to mi je bilo dovoljno da idem kupit drugo.
onda ti se guma ne stigne zagrijat po ovom vremenu.
coko:
exspluziva za tebe šteeef. . . :icon_biggrin: pronašao (banalni) kvar na kuplugu xc . . . . . :toothy9:
paknice imaju lufta na bolcnama !!! :happy6: trivelano ,ubačene pikse od samomazivne bronze, montirano . . . divota ne trese niti malo . . i još ćeš reći da sam kvazi skuteraš . . . . :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju