Općenito > Slike i filmovi o skuterima
skoro RIP
Faba:
--- Citat: 3alfa3 - 30 Kolovoz, 2011, 18:21:20 ---
nista bolje nego bi i ti.
RAcunaj da ga je on vidio prije nego ti na filmicu ;D
--- Kraj citata ---
Ne znam bas.
Vecina ljudi bi se trebala ukocit od straha...ili ne bi?hmm
3alfa3:
--- Citat: Faba - 30 Kolovoz, 2011, 18:27:39 ---Ne znam bas.
Vecina ljudi bi se trebala ukocit od straha...ili ne bi?hmm
--- Kraj citata ---
Nebi. Barem ja nebi. Taj tren bi odreagirao mrtvo hladno, a mozda bi nakon sekundu dvije dobio navalu adrenalina.
Ponavljam, ovakvih situacija sam na skuteru i motoru imao sigurno 30tak i nikad nije bilo panike u tom trenu. Par sekindi poslije je srce jace zakucalo, to je istina...
formoz:
--- Citat: 3alfa3 - 30 Kolovoz, 2011, 18:30:59 ---Nebi. Barem ja nebi. Taj tren bi odreagirao mrtvo hladno, a mozda bi nakon sekundu dvije dobio navalu adrenalina.
Ponavljam, ovakvih situacija sam na skuteru i motoru imao sigurno 30tak i nikad nije bilo panike u tom trenu. Par sekindi poslije je srce jace zakucalo, to je istina...
--- Kraj citata ---
kao i kod mene , u tom trenutku, dok se sve to dogadja sam mrtav hladan a tek kad stanem , kad sve prodje onda me pukne adrenalin, ruke mi se pocmu trest, noge mi se oduzmu , srce lupa jako itd :toothy3:
Drnda:
vidi se njegova reakcija 3 sekunde prije nego vidis auto u kadru, pogledaj ponovo :icon_thumright:
tako i ja mrtvav hladan, a poslije se pocnes trest od adrenalina, ono noge ti otpadnu jbt
Miki-speedy:
I meni su se slicne situacije desavale a najgora stvar je posle takvog dogadjaja zapalit cigaru :hmh:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju