Općenito > Slike i filmovi o skuterima
skoro RIP
DvdAerox:
--- Citat: pajo - 07 Rujan, 2011, 00:24:37 ---bude pogotovo na moru takvih sitacija skoro svakodnevno kad sve vrvi od turista :sad1:
jednom me neki deda htio izbacit sa ceste jer sam navodno ubacio u trako,skoro je i uspio da nisam zakočio vijerovatno bi pao.pa sam ga zaobišo i došao od iza na negovo stranu lagano nogu izbacio i skinuo retrovizior i po gasu.vijerovatno misle da im nemožemo ništa napravit jer su u autu??
ma da nevolim tako nešto prakticirat.
--- Kraj citata ---
pred par dana ti nebi nis rekao, ali sad mogu rec: uzoran roditelj hahahahaha :toothy12: :toothy12: :toothy12:
btw. mozda si ga malo osvjestio, ali inace je bolje nabavit teleskopsku i mu razbit prozor i po gasu hehehe, imalo bi vise efekta :)
Ma jedini koji voze automobile i paze na motoriste su sami motoristi, evo kako je mene onaj stari skinio, ne razmisljam vise kupovat nesto na 2 kotaca, jednostavno me nije vidio a da sam mu ispred bio, a sjebao me gadno, nek se goni u k....
Drnda:
--- Citat: DvdAerox - 20 Rujan, 2011, 09:56:49 ---
pred par dana ti nebi nis rekao, ali sad mogu rec: uzoran roditelj hahahahaha :toothy12: :toothy12: :toothy12:
btw. mozda si ga malo osvjestio, ali inace je bolje nabavit teleskopsku i mu razbit prozor i po gasu hehehe, imalo bi vise efekta :)
Ma jedini koji voze automobile i paze na motoriste su sami motoristi, evo kako je mene onaj stari skinio, ne razmisljam vise kupovat nesto na 2 kotaca, jednostavno me nije vidio a da sam mu ispred bio, a sjebao me gadno, nek se goni u k....
--- Kraj citata ---
slazem se s ovim
Dionisius:
--- Citat: Grale - 07 Rujan, 2011, 12:53:50 ---majstore potpisujem...svi seru kao da mi muški seremo po ženama da su loši vozači ovo ono,a da one zapravo jedine paze u prometu...e taj koji to tvrdi očito nikad nije sjeo za volan.do sad sam mogo poginut x puta, a 90 posto tih puta su krive žene za volanom...recite da sam seksist ili šta već kak se to zove ali ja govorim samo gorku istinu koju sam ja morao progutat.
--- Kraj citata ---
i ja potpisujem... evo me veceras skoro pokupila baba, cesta otvorena i pregledna, ja fakat lagano po glavnoj (ni 50kmh) i eto ti nje jedno 50+ godina, glavu nabila na šajbu i izlazi ona na glavnu cestu meni sa ljeve strane kao da je sama na sviejtu, a ja po kocnici malo u stranu i jeb... majke, a ona se okrece i gleda od kud sam se ja stvorio.
Kazem zene (pogotovo starije generacije) 99% njih u prometu su ko "ofce" pogubljene....
robert:
pitajte dottorea i luku0101 kako sam se ja izrigao jednom tipu kroz prozor!
stara samoborska, tip mi oduzme prednost ja se okrenem i za njim!
stane on i kurbla prozor. opsuje mi mater a ja njemu :puke:
Brnelic:
--- Citat: robert - 11 Listopad, 2011, 03:26:27 ---pitajte dottorea i luku0101 kako sam se ja izrigao jednom tipu kroz prozor!
stara samoborska, tip mi oduzme prednost ja se okrenem i za njim!
stane on i kurbla prozor. opsuje mi mater a ja njemu :puke:
--- Kraj citata ---
HAHAHAHAHAHA :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju