ivkulja ja fuser?ja sam prije svega teenager.......ma jedu vnugo ovi iz HAK-a,jer oni su vlasnici poligona,a i staza je tik uz kuće pa ljudi zovu drotove stalno,pogotovo ako DRALE proleti vxr-om bez auspuha,slavenu na roxu otpadne top sa spulje......ili ekipi iz kvarta bude dosadno pa uzmu sprej i išaraju prostorije HAK-a ili jednostavno zapale bale sijena na stazi.....a onaj mali bakreni kroz čije smo dvorište ulazili na stazu se napizdio na mene i draleta što smo ga rugali da izgleda kao zahrđalo g#vn% iz vodovodne cijevi i da umjesto šampona kupi WD-40 I s njim opere tu odvratnu crvenu kosu!eto zbog takvih pojedinaca(kraljeva) se ne smije dolazit na poligon,a onaj mali poligon je shit i tamo nitko ne ide!sve u svemu tužno,a i gradsku upravu boli štrudla za skuteraše u gradu tak da taj prostor propada!ALI JA NE BI BIO KIZA DA NISAM PROKLJUVIO FORU KAKO UĆI NA STAZU------s druge strane Staze ima napuštena kuća(izgleda kao DEKYEVA haha)vlasnici u srbiji i već 20 godina nikog nije bilo,treba samo razbit lock na vratima i na stazi smo!!!!ajd ak na proljeće budemo organizirali neki scoot-happening u vk otići ćemo to razvalit!ak dođe murija ja se zovem DEJAN!sorry deky bez ljutnje al moram nekog šegačit!