Tehnički kutak > Tuning skutera
Rox za 2012
gumy:
izvadi radilicu i odnesi premjerit dosjede ležaja da vidiš u čemu je problem
mi tu imamo majstora koji za 200 kuna navari dosjed i potokari ga na mjeru, spasili smo tako 2-3 radilice koje dan danas voze bez problema.
ako kupiš tpr planiraj da on dolazi sa 10mm bolcnom tako da ti treba ili novi klip sa 12mm bolcnom ili onaj konverter ležaj igličasti, a opet s njime se i nebi igro na tolkim okretajima.
prodaj mikunija i uzmi dellorto 19/21 i miran si
fleky911:
--- Citat: gumy - 08 Rujan, 2011, 20:19:54 ---izvadi radilicu i odnesi premjerit dosjede ležaja da vidiš u čemu je problem
mi tu imamo majstora koji za 200 kuna navari dosjed i potokari ga na mjeru, spasili smo tako 2-3 radilice koje dan danas voze bez problema.
ako kupiš tpr planiraj da on dolazi sa 10mm bolcnom tako da ti treba ili novi klip sa 12mm bolcnom ili onaj konverter ležaj igličasti, a opet s njime se i nebi igro na tolkim okretajima.
prodaj mikunija i uzmi dellorto 19/21 i miran si
--- Kraj citata ---
..da sam blizu skutera posliko bi to da vidite..idući tjedan ću nabacit slike..... pa da procjenite..
..pitat ću starog el radi ko to vamo jer ako se ova može sredit zašto bi kupovo novu....
..uzo bi 12mm verziju kita..
nego jel da uzmem električnu pumpu vode ? mislim na bosch
Miki-speedy:
--- Citat: fleky911 - 08 Rujan, 2011, 20:57:31 ---..da sam blizu skutera posliko bi to da vidite..idući tjedan ću nabacit slike..... pa da procjenite..
..pitat ću starog el radi ko to vamo jer ako se ova može sredit zašto bi kupovo novu....
..uzo bi 12mm verziju kita..
nego jel da uzmem električnu pumpu vode ? mislim na bosch
--- Kraj citata ---
Da,bosch-ovu pumpu,pase s nekih mercedesa,sa kombija vw t4 itd.
fleky911:
ako skinem pumpu sa amg-a oću dobit na snazi? hahahahahahahahahahah :laughing7:
ima na e-bayu svakavih al ja bi najsigurnije bosch
Miki-speedy:
--- Citat: fleky911 - 08 Rujan, 2011, 22:39:59 ---ako skinem pumpu sa amg-a oću dobit na snazi? hahahahahahahahahahah :laughing7:
ima na e-bayu svakavih al ja bi najsigurnije bosch
--- Kraj citata ---
Ma idi na autootpad iscupaj iz nekog kombija ili neceg i pazi kad budes bjezao :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju