Tehnički kutak > Tuning skutera
Rox za 2012
doritos:
MOJ prijedlog ti je da uzmeš neku dobru Polini ili Malossi radilicu, to je provijerena kvaliteta!
BGM je ok do due+ i te fore, iznad je veoma kriticno jer ima dosta tanku klipnjacu i velika mogucnost da se piga ili pukne u vise komada.
Stage6 HPC isto izbjegavaj po meni.
OBAVEZNO uzimaj radilicu sa 12mm bolcnom.
Po meni ako očeš jači miderace-race set up onda Stage6 racing u komb sa Stage6 r1200 auspuhom, trajat ce donekle a i bogme ići, mozes cilindar malo dodatno doraditi i biti ce jos bolji.
Lezaje Skf ili Fag uzimaj.
Frgu mozes i dell19, odlicno razvrtavanje . a i mozes i Mikuni tm24 za vise snage u krajnjoj.
I NARAVNO dobro hladjenje toga svega, ako nema dobrog hladjenja , badava sve to. bar 2hladnjaka-serijski koji imaš i neki manji uz njega nadodati.
Miki-speedy:
--- Citat: doritos - 08 Rujan, 2011, 17:27:38 ---MOJ prijedlog ti je da uzmeš neku dobru Polini ili Malossi radilicu, to je provijerena kvaliteta!
BGM je ok do due+ i te fore, iznad je veoma kriticno jer ima dosta tanku klipnjacu i velika mogucnost da se piga ili pukne u vise komada.
Stage6 HPC isto izbjegavaj po meni.
OBAVEZNO uzimaj radilicu sa 12mm bolcnom.
Po meni ako očeš jači miderace-race set up onda Stage6 racing u komb sa Stage6 r1200 auspuhom, trajat ce donekle a i bogme ići, mozes cilindar malo dodatno doraditi i biti ce jos bolji.
Lezaje Skf ili Fag uzimaj.
Frgu mozes i dell19, odlicno razvrtavanje . a i mozes i Mikuni tm24 za vise snage u krajnjoj.
I NARAVNO dobro hladjenje toga svega, ako nema dobrog hladjenja , badava sve to. bar 2hladnjaka-serijski koji imaš i neki manji uz njega nadodati.
--- Kraj citata ---
Skf poliamid c4 zracnost
doritos:
C4 moze i ne treba...nekada i c4 bude prevelika zracnost i previse lufta bude, sto se meni i desilo na malagutiu f12. previse lufta je bilo i lupalo je.
C3 na Minarelliu je odlicno, nisu teski i predimenzionirani ko lezaji na Piaggio 50cc di na njima je baš potrebno tih C4.
Niti Koyo lezaj nisu za baciti jer je to na kraju krajeva skoro sve ISTO.
Koyo lezaji na AREA51 su me sluzili i base set upu i do jačeg mideracea i nikada nikakvih problema.
Miki-speedy:
--- Citat: doritos - 08 Rujan, 2011, 17:44:02 ---C4 moze i ne treba...nekada i c4 bude prevelika zracnost i previse lufta bude, sto se meni i desilo na malagutiu f12. previse lufta je bilo i lupalo je.
C3 na Minarelliu je odlicno, nisu teski i predimenzionirani ko lezaji na Piaggio 50cc di na njima je baš potrebno tih C4.
Niti Koyo lezaj nisu za baciti jer je to na kraju krajeva skoro sve ISTO.
Koyo lezaji na AREA51 su me sluzili i base set upu i do jačeg mideracea i nikada nikakvih problema.
--- Kraj citata ---
Iskreno nemam bas iskustva time...
Al s obzirom da je race setup mislim da bi bilo pametno.
fleky911:
Znaći za zimu ćemo planirano uzet
TP TPR
Malossi Mhr RHQ 12mm
ležajeve c3/c4?
iako me mući šta imam Malossi Mhr RHQ 12mm al taj prokleti luft u lijevu stranu :angry7:
imam mikuni vm 20 mislim da će bit dovoljno dok se nekupi nešta bolje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju