Tehnički kutak > Tuning skutera

Kako jos izvuc maksimum iz serijale??!

<< < (2/4) > >>

brzi46:
e to vidis....kad bi neko znao tocno objasnit sta sve se da jos prosirit ima tih kanala unutra samo ne znam sta smijem dirat...hehhe,ali mozda i klip ubacit malo veci unutra pa probat...prakticki dobivam polukit!

Drnda:
ne dobivas nista sa sirenjem cilindra, to je kad zariba pa ide na specijalu, ne dobijes apsolutno nista...
dalje vidim da neznas raditi po cilindru pa bolje nemoj, ili ako imas stpljenja, biax i nastavke..
na najvecoj brzini lagano prosiris boost kanale , tj naostris ih  malo poturpijas da se prosire koliko se mogu, onda moras ispuh malo prosiriti i ako ti trebaju veci okretaji podignuti, imas negdje kako izmjeriti, ali preko 2mm dizanje ti ne treba... a mozes recimo samo prosiriti ga pa pod cilindar staviti dihtung deblji da ga podigne malo.. jer sa time ces sve podignuti... onda moras malo glavu spustiti jer si je podignuo sa dihtungom , tako da mu podignes kompresiju

brzi46:
ma da...vidim da ima tih gluposti za radit....samo treba znat....klip necu nikakav stavljt vec i sirit...sve serijala samo karike nove sam uzo...i daj mi sad tocno onda reci na koju soluciju da idem malo da glavu spustim za milimetar i da na ispuh stavim deblji dihtung.....tako nesto....ili ???

Drnda:
ne, ispod cilindra stavi se dupli dihtung recimo , i onda za koliko je on deblji za toliko kidas s glave, znaci digtung izmedju bloka i cyl

brzi46:
aha....kuzim kuzim,onda cu tak i napravit...vidio sam ekipa prodaje te metalne  dihtunge...ili dam tokaru da mi slozi takav dihtung milimetar debljine...ili mozda malo vise...al ne preko 2mil......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju