Tehnički kutak > Tuning skutera

Kako jos izvuc maksimum iz serijale??!

(1/4) > >>

brzi46:
dakle....imam malagutia f15(minarelli),polini variomat,zeleni federi od topa centralni sam sad stavio zuti,rolice oko 6 grama...mozda i teze stavim,bile su 4,7 prije,top-perf. remen,auspuh leo vince ZX.....ali najvise me muci cilindar,prosirio sam kod tokara ispuh skroz kolko se dalo da ne diram nista iznutra,pregrada nemam na usisu al dok mi je masina skinuta htio bi probat jos nesto izvuc na cilindru ako se da....nek neko slobodno pomogne...ako zna....?!

Zika:
de mi reci jesi dobio sta kad si prosirio ispuh? i koja ti je krajnja brzina

brzi46:
masina mi je skinuta dole...sad ju planiram stavit,prije sa istim ovim svim dijelovima serijala cilindrom zatvorenim ispuhom znaci....i nekim bezveznim auspuhom je iso 85km/h mjerio sam s autom...frendov malaguti sa ovim svim sta sam ja napravio ide 95km/h i zakucava...nece dalje,ali ja razmisljam sta jos na tom cilindru napravit....mozda jos nesto prosirit....kad niko nis ne zna.... ;D

Zika:
pa mozes ga prosirit,tj izbusit,za neki veci klip,ak vec zelis malo vecu brzinu..al to ti je puno zajebancijee

Drnda:
zika, de ubodi se u oko...
mozes naostriti prelivne kanale, te prosiriti i podignuti ispuh s unutarnje strane.. samo moras znati to uraditi da nebi ostetio cilindar...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju