Tehnički kutak > Tuning skutera

runner 200vxr par pitanja...

<< < (2/3) > >>

Jandro:

--- Citat: dejvid - 28 Veljača, 2008, 19:14:08 ---I meni isto lupka u leru isto iz variomata, nov je skuter, ima tek 3300 km tako da je to valjda normalno.
Meni se nikad još nije upalio ventilator, najviša temperatura mi je bila malo preko polovice, ali ništa, to je valjda normalno jer nije velika temperatura. Zanima me kad bi se trebao paliti ventilator na novom Runneru, dakle sa LCD ekranom, ako netko zna.

--- Kraj citata ---

ostavi ga nek radi u leru sve dok se ne upali pa ćeš vidjet ak te zanima tak jako

Tomma:
Imam i ja jedno pitanje kad smo vec kod vxr-a...Dakle vozim se normalno ide sve,malo ga stisnem i sve ok...i sad recimo kada usporim ili kada krecem cuje mi se odozada koda negdje onako zariba,neznam kako da to sada kazem...al to samo na pocetku dok malo jace ne dodam gas i onda prekine i opet sve normalno i kad usporim i opet krecem isto to mi se cuje...Jedan dan mi to riba,pa ne riba...kako kada...Zna netko sto bi to moglo biti...?

Drnda:
to ti je 99% da se kvacilo cuje...

Jandro:

--- Citat: Tomma - 28 Veljača, 2008, 22:02:05 ---Imam i ja jedno pitanje kad smo vec kod vxr-a...Dakle vozim se normalno ide sve,malo ga stisnem i sve ok...i sad recimo kada usporim ili kada krecem cuje mi se odozada koda negdje onako zariba,neznam kako da to sada kazem...al to samo na pocetku dok malo jace ne dodam gas i onda prekine i opet sve normalno i kad usporim i opet krecem isto to mi se cuje...Jedan dan mi to riba,pa ne riba...kako kada...Zna netko sto bi to moglo biti...?

--- Kraj citata ---

deklo dolje i prešmirglat zvono i pakne na kvačilu i nebi smijelo više zezat

Tomma:
Fala decki na pomoci budem probao pa javim kako je proslo!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju