Tehnički kutak > Tuning skutera
runner 200vxr par pitanja...
Aleksandar:
meni nis ne lupa na vxru a imam maltene sve malossi ,radi ko sat :icon_thumright:
to kaj lupa --meni je neki dan lupkalo na leru-kupio nove klizace variomata jer su ovi bili potroseni pa je manje lupkao.. onda kupio i novi remen malossi kevlar po 6 put..i eto nis ne lupa..jer kad se remen potrosi ,motor pocne lupkatu na leru,radi vase informacije :icon_thumright:
naravno moze bit i radi ventila i faznog lanca al prvo promjeni remen i klizace i nece lupkat 100 % :icon_tongue:
cika_kure:
--- Citat: Jandro - 28 Veljača, 2008, 21:44:02 ---to je normalno da lupka, to je jedan cilindar i dosta nemirno radi na nižim obrtajima i zacukiva lagano i onda čuješ i rolice i klizače u variomatu i lance i sve
to je ok
a ovo šta ti prokliže, jebiga zgrije se remen i malo istegne, tako isto i meni nakon ganjanja, ak stanem jedva krenem
skini deklo i prešmirglaj pakne kvačila ako ono proklizuje, a kad kvačilo proklizuje onda motor trza na startu, tj. zacukiva
a ovo za temperaturu, ovi koji imaju alu cilindar na vxr-u pali im se vantilator odma na polovici, ali ovima s gusom treba doć temperatura baš na predzadnju crticu (crtica do crvenog) da se upali ventilator
meni se to baš nesviđa pa sam si složio prekidač s kojim si palim ventilator kad se digne temp preko sredine
--- Kraj citata ---
tak sam si i mislio sto se tice lupkanja jos cu za svaki slucaj promijeniti klizace posto je sve ostalo novo, a ovo sto se tice temperature me fakat zivcira(imam gusnati cilindar), al probat cu to zajebat tak da nadjem termoprekidac kaj otvara prije na kakvih 80-85 stupnjeva ak to ne nadjem ide gore prekidac... :icon_thumright: :icon_thumright:
hvala vam svima na pomoci, ak netko jos nesto zna slobodno neka se izjasni... :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju