Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox pregrijavanje problem
Drnda:
ja na pezou kad nisam imao bi samo ostavio otvorenu posudu u pumpao po gasu dok nebi poceli mjehurici ici , tj vidis kako malo pije vode...
nemoj busiti nista...
JogFromYamaha:
nema sanse da se ugrije tako na 100c ako je sve uredno slozeno
1) pogledaj dal je smjesa dobra
2) pogledaj dali je svjecica odredene top vrijednosti
3) skini prednju masku upali skut da radi i da se ventil otvori da tece voda kako treba
onda pogle posudicu i dolij do max vodu
nakon toga stisni zadnju kocnicu i digni na zadnji kotac cijeli skut u poziciju da ti prednji kotac bude na otprilike metar i pol od zemlje na kojih 15 sekundi
onda ga spusti i nagni skut skroz u ljevu stranu dok radi na leru i to opet 10-15 sekundi, onda dolijes u posudu pa do max vodui onda opet naginjes cijeli skut na desni i ljevi bok i dignes ga na zadnji da izadu svi mjehuri van
ja sam na portanoj replici na 76-82c radil a vrtel se skut ko budala
ako ti nakon tog i dalje pregrijava onda pregledaj kut paljenja i vodenu pumpu i operi kiler da iz njega izade sve smece van
takoder skini onu plastiku iza kilera i po potrebi zbusi s vecim borerom tipa 12mm rupe iza kilera da po plastiki koljena struji van zrak
nema sanse da mninarelli na midracu pregrijava ako se dobro slozi
a svi koji govore da se minarelli ne odzraciva nemaju blage
Drnda:
jog prvo.. rekao je da je svjecica 10 toplinska vrijednost i boja ok.. netrebas mu onda pisati nesto sto je vec receno, dalje, nitko nije spomenuo da se ne odzraciva, nego su ga pitali ima li na glavi za odzraciti..
JogFromYamaha:
cak i na kitevima koji imaju onu pipicu za odzracit se nemoze odzracit do kraja kak s naginjanjem
a i nek si pogleda kut paljenja jer on zna zezat pogotovo na stage6 kitu i na malo naturpijanijim kitevima
DOMI ROXx:
jog mozes mi samo reci kod tog naginjanja da imam otvorenu posudicu ili lagano samo pritvorenu da ne curi van :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju