Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox pregrijavanje problem
Drnda:
imas li na glavi pipak za odzracivanje, ako imas moras ga malo odviti da izadje zrak... jesu oba crijeva i killer vruci.. rolice su o tezine, tj jesu li preteske?
moguce je da se grije zbog falseg zraka
dino73n:
--- Citat: Drnda-1 - 28 Kolovoz, 2011, 10:45:21 ---imas li na glavi pipak za odzracivanje, ako imas moras ga malo odviti da izadje zrak... jesu oba crijeva i killer vruci.. rolice su o tezine, tj jesu li preteske?
moguce je da se grije zbog falseg zraka
--- Kraj citata ---
Samo falš zrak bi sigurno pobjelio svjecicu,za pocetak provjeriti da nije ispao osigurac na osovinici vodene pumpe i plastike koja ide na magnet .Mozda mu voda kruzi tek toliko koliko moze zakonima fizike.
mhr-team:
drnda ti je sve rekao... znači na glavi ili kapi cilindra imaš mali pipak ili ventil... i na njemu ozračiš sustav...
znači naspeš rashladnu tekućinu u posudicu, upališ motor da se zagrije i onda na taj ventil samo ispustiš zrak, naravno izići će i vode ali i zrak, poslje nadoliješ još malo vode u sustav i to bi trebalo biti to...
mislim da se nebi trebao zagrijavati radi falš zraka, jer da negdje vuče falš zrak onda nebi ni išao kako treba... a ti koliko vidim se ne buniš na to da motor ne ide nego da se previše zagrijava...
probaj eto za početak ispravno ga ozračiti...
DOMI ROXx:
ja na italkitu nemam ono za ozracivanje ili ovo za spajanje na karburator a motor ide ok samo kad se zgrije slabo vuce guši se jedino da dam tokaru da mi na glavi izbisi rupu sa navojem za ozracivanje rolice su 4,4g
DOMI ROXx:
i kako da ga ispravno ozracim bez tog ozracnika na glavi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju