Tehnički kutak > Garaža

Još jedna žuta batina :D

<< < (17/35) > >>

Grale:
bitno da se radi nekaj...kaj si nabavil nove kazaljke ili si stare pofarbal u crveno samo???

Sever:
čisto sumnjam da bi neko ove kazaljke dalje koristil  :toothy3:

Grale:

--- Citat: Sever - 29 Prosinac, 2011, 17:13:08 ---čisto sumnjam da bi neko ove kazaljke dalje koristil  :toothy3:

--- Kraj citata ---
pa zgledaju mi sfrkane,a rekel je da je svoje sj#bo...sad nznm kaj bu i kak on to zbrikal...hehe  :toothy11:

steeef:
tjuniraš? :icon_biggrin:
uskoro ide i moja batina z goric na stol i na kitanje da bude malo življa dok joj j**** kevu uzbrdo pa još u brdo  :icon_biggrin:

Dino46:
heheh nisam koristil kazaljke, nemogu ih vise nikamo iskoristit  :toothy3:

maloprije sam uzeo od jednog decka iz sela pokraj mene km/h sat ali od silvrestona, bas sam to htio jer ima original crveno/narandaste kazaljke koje jos provode i svijetlost  :frajer:

nisam stavljao taj sat od silvrestona jer je onak sivi kakav mi se ne svida, nego sam samo kazaljke premestil

montirano je gore sve, sutra stavim slike da vidite kako izgleda, meni puno punoo ljepse i bolje izgleda tako originalne nego da sam ih farbao, ovaj sad sat imam za rezervu kod kuce  :icon_thumright: i slozil sam onu bijeli ledicu da rasprsuje svjetlost  ;D

--- Citat: steeef - 29 Prosinac, 2011, 17:31:09 ---tjuniraš? :icon_biggrin:
uskoro ide i moja batina z goric na stol i na kitanje da bude malo življa dok joj j**** kevu uzbrdo pa još u brdo  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12:   :icon_thumright:

sutra sredivanje dokraja auspuha i da ga konacno upalim da vidim kak sad dela  :icon_biggrin:

i da.. jucer sam skinul usput zadnji kotac i pogledal sam stanje pakni i malo pobrusil ih  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju