Tehnički kutak > Garaža
Još jedna žuta batina :D
Sever:
--- Citat: Dino46 - 27 Prosinac, 2011, 20:15:02 --- :icon_thumright:
jer ima ko kazaljke za km/h od batine? ili sat da je neispravan?
moje su se rastopile maloprije :toothy12: nist ne pitajte kak, gde, kud, kaj :laughing7:
--- Kraj citata ---
svejedno moram pitati XD
kaj je bilo?
kkihalic:
majke ti i mene interesira , KAK SI TO USPIOOO ??? :toothy12: :toothy12:
ziloryder:
imam ti ja kazaljku duplu,,,ali samo od brzine, od goriva mi se slomila :icon_thumright:
Dino46:
--- Citat: Sever - 27 Prosinac, 2011, 21:45:06 ---svejedno moram pitati XD
kaj je bilo?
--- Kraj citata ---
--- Citat: kkihalic - 27 Prosinac, 2011, 21:50:01 ---majke ti i mene interesira , KAK SI TO USPIOOO ??? :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: bum del slike da vidite, da ih stavim izgledale bi ko pravi krapina tuning :laughing6:
a kaj sam delal... bum objasnil sve u sljedecem updateu ;D
--- Citat: ziloryder - 28 Prosinac, 2011, 15:48:50 ---imam ti ja kazaljku duplu,,,ali samo od brzine, od goriva mi se slomila :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
naso sam i ja jednu za brzinu, sad bi mi trebala ova za benzu, cekam mozda mi nalete onakve kaj svetle u mraku, kaj provode svjetlost, nasel sam ih danas, mozda ih uzmem :icon_thumright: to su od opel astre :icon_thumright:
ova posljednja 3 dana sam samo u garazi, po cijele dane od jutra, radi se opako, rastepen mi je cijeli motor vise neznam kaj kam ide :toothy12: ak to bum sastaviill... :laughing6:
bum del slike dok ga donekle barem skompletiram ;D
i da.. vise toga strgam neg kaj nekaj napravim :toothy12: :toothy12:
ziloryder:
Tako je isto u mene ali stoji ima 5 dana tako!! Sutra moje kazaljke idu u crvenu, i plastike bi trebale bit gotove :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju