Tehnički kutak > Garaža
Još jedna žuta batina :D
Sever:
slike su stavljene
Dino46:
tnx na slikama kolega :icon_thumright:
ja sam namjeravao ovako nesto
http://img52.imageshack.us/img52/5927/p0705111406.jpg
znaci amortizer se treba okrenuti za 90 stupnjeva? to nisam znal, zbog efekta klackalice? :icon_thumright:
btw. daj otvori temu o luni :icon_thumright:
Sever:
--- Citat: Dino46 - 02 Siječanj, 2012, 20:56:49 ---tnx na slikama kolega :icon_thumright:
ja sam namjeravao ovako nesto
http://img52.imageshack.us/img52/5927/p0705111406.jpg
znaci amortizer se treba okrenuti za 90 stupnjeva? to nisam znal, zbog efekta klackalice? :icon_thumright:
btw. daj otvori temu o luni :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
prvo sam i ja planiral tak neke ali onda bi to trebal tokaru a idea o varenju mi se bas i nije sviđala jel ipak to moze puknuti po varu
onda smo frend i ja to doma napravili
najeftinije (0kn ulaganja :D) od jednog komada je i funkcionira ko orginal
a jel znas kaj mislim pod "efekt klackalice"?
a kaj se tice teme,mozda ju i otvorim kad bude luna gotova
Dino46:
daj mi objasni taj efekt klackalice! nisam bas doma pri tome :icon_thumright:
mozda je cak i bolje tak sa okrugle, jer si bas uzeo promjer cijevi kao i amortizera tako da nema lufta?
a sto je sa lunom?
ziloryder:
--- Citat: Sever - 02 Siječanj, 2012, 21:01:57 ---prvo sam i ja planiral tak neke ali onda bi to trebal tokaru a idea o varenju mi se bas i nije sviđala jel ipak to moze puknuti po varu
onda smo frend i ja to doma napravili
--- Kraj citata ---
O cemu ti pricas, kakav tokar? Kakvo pucanje varova? Malo materijala i brusilica i aparat i za 20 minuta mi je bilo gotovo, a ovo sta si ti napravio meni osobno ne lici nicemu!!
Evo kako je mi je to na kraju ispalo :icon_thumright: ili ti je ipak bolje cjevi drzat :icon_tongue:
--- Citat: Dino46 - 02 Siječanj, 2012, 21:08:47 ---daj mi objasni taj efekt klackalice! nisam bas doma pri tome :icon_thumright:
mozda je cak i bolje tak sa okrugle, jer si bas uzeo promjer cijevi kao i amortizera tako da nema lufta?
--- Kraj citata ---
To ti je dino zato jer kad bi ga ostavio kakav je onda bi se na mjestu di se spajaju AMORTIZER i DISTANCER lomio preko rupa a i ovako kad bi sjeo... zato se zarotira i tada se to na taj nacin izbjegne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju