Tehnički kutak > Tuning skutera

benga u airboxu

<< < (3/4) > >>

marin-w:
Meni napunio airbox benzinom i nije htio upalit,nisam bio doma i gledaj tu,tamo i nista dok nisam stavio prst u airbox  :happy6: ono bazen !! filter se nije smocio,probusio tankim svrdlom box i kasnije stavio saraf,tako da tu i tamo odvrnem i provjerim stanje :toothy10: !!

SlowRider:
Meni se prije punio airbox smjesom dok je bio rastelan, sada nema povrata, nesto vrlo malo uz stjenke.

gozz:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 28 Veljača, 2008, 13:34:04 ---pa onda i nema neke svrhe ako je suv...nema se za sta prasina "zalepiti"... moze otici u cilindar i sve mos u staro gvozdje..

--- Kraj citata ---
Ne ne, ako pogledaš filtere na automobilima, svi su mahom suhi...

suhi filter će filtrirati prašinu do veličine kojih 0.01 mm...

Sve sitnije će proći i to nije toliko problematično ni za cilindar ni za karb...
Ako je filter nauljen, zrak će teže prolaziti kroz njega, ali će on filtrirati do kojih 0.005mm recimo, ali će se ulje brzo zasititi i filter će se brža štopati...

marin-w:
Ni kod mene nema povrata vise,nesto jako sitno :icon_thumright: !!

3alfa3:
Kod cvaje je normalno da karb baca sitno u airbox. Ne smije bas curit iz filtera, ali biti malo masan - da. (rezonancija).

Test:
stavi prst na ulaz zraka u airbox dok je skut upaljen, lagano turiraj i skuzit ces da zrak ponekad puse i prema van, a ne da samo tu ulazi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju