Tehnički kutak > Tuning skutera
nece upalit
SlowRider:
Sjecam se kad sam isao u osnovnu skolu i ucio se na tomosu... htio sam mu promjeniti karike i kupim 2 nove i 2 brtve. Nisam znao da trebam ocistiti klip gdje karike sjedaju i pukne mi jedna karika, i nisam mogao cekati 7 dana dok dobijem novu i stavim jednu novu a drugu staru i odradio u leru 5 min i full gas... dodje 2 karika, sklepam za 5 min sve, samo kariku ubacio vratio nazad i deri. Izdrzao je 3 mjeseca bez problema onda sam ga prodao ;D
stardust:
pokazat cu vam slike kad odem po dijelove..
ko da je neko sa lijeve i desne strane cilindra al doslovno smirgl papirom brijao po cijeloj duzini cilindra,siroko jedno 2 cm..
ulja je bilo sto posto...kako se iglicasti raspao nemam pojma..
probao sam sa rukom micati klipnjacu i ima pomak od milimetar dva sa svake strane
pitao sam jel ima šanse da se spasi radilica sa time da se zamijeni samo lezaj pa je serviser
poceo nabrajati sta to sve povlaci sa sobom i da bi me na kraju jednako kostalo jel je kao sama klipnjaca 400 kn a ona bi se morala mijenjati ovako i onako...
nato sam reko da cu uzeti ja dijelove pa cu ih probat spasit..
znam ja da je njima lakse prodat novu radilicu i klipnjacu neg zvat tri posebna majstora da to srede..
mrcina:
ima jedan dečko sa agilitijem koji ga je servisirao u karmatu a kvar mu se detektirao zujanjem u predjelu mašine kao na b&w kojeg sam ja imao. jesi li to ti možda.
stardust:
moj ti je u servis dosao u kombiju na nosilima tak da nisam ja...
no kad smo vec kod servisera
nemam nista protiv mojih dosadasnjih servisera no do sada su tunirali mozda samo dva agilitija prije mene i mislim da
mozda postoji netko ko ima malo vise iskustva..
jel mi moze neko preporuciti dobar servis u zagrebu koji ima iskustva bash sa tuningom cetverotaktasha?
sjecam se da je postojao jedan servis koji je slicne kiteve prodavao i instalirao na baotiane sam se nemrem sjetit kak se zove..
iskreno spreman sam platiti i duplo vise samo da se to dobro slozi...
sad kad vec imam novu vecu glavu a narucio sam i cilindar steta da to ne probam sastaviti ponovo...
a ak opet rikne radilica onda cu vratit stari cilindar,prodat ga i kupit neku 125-icu nema mi druge
Mr J:
tuning 2t ili 4t je slican, a uglavnom se sastoji od montaze vec gotovih dijelova...
dakle, tebi je bitna kvalitetna montaza...
Ako ces ici reparirati radilicu moglo bi te doci skuplje od nabave nove... jer to povlaci neke druge stvari za sobom... potrebno je sljedece :
1) nabaviti lezaj i klipnjacu
2) rastaviti polutke radilice
3) montirati dijelove
4) upresati ponovno polutke radilice i onda balansirati radilicu
Opet ces imati radilicu ali ne novu nego polovnu sa upitnom kvalitetom jer ce ti ona ovisiti o strojevima i preciznosti majstora koji ju je reparirao...
Gibi vise nebih nosio radilicu jer je vec stariji i upitna je kvaliteta njegovog rada...
A i taj servis gdje si vozio skuter mi je sumnjiv...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju