Tehnički kutak > Tuning skutera

nece upalit

(1/9) > >>

stardust:
jucer ja iso oprat skut sa miniswashem i poslije toga ga upalim i sve ok...
danas ujutro ga isto normalno  upalim i nakon jedno 100 metara voznje sa srednjim gasom
odjednom se počne ponasat kao motor kad ga ubacis u prvu i taman prije nego sto je stao skroz zgasio se...
pokusao sam ga ponovo upalit al akumulator se ponasa ko da se ispraznio,masina vergla ali onako skroz polako zavija..
takoder na kurbli je otiso feder nedavno i do sad sam je rukom morao vracati natrag
al sad ko da je potpuno zblokirala i vise je ne mogu vratit skroz u pocetni polozaj...
kompresiju ima al upalit ga vise ne mogu..
jel neko zna o cem bi se moglo raditi?
dal bi motor imao kompresiju da je zacvikala karika il da je radilica otišla?
nadam se samo da nije otisla termo grupa ko kod krumpirka nedavno...
danas cu ga odfurat na servis i trazit cu samo da mi naprave defektažu i procjenu jel trenutno nemam para za popravak..

replcnt:
moguče da je karika al onda nebi imo kompresiju, il radilica, al nebi ni to trebalo, a bez akumulatora ti svejedno može palit na kurblu,jebga, stoput kažem ljudima nemojte prat miniwash-em, uzmi fino vlažnu krpu, pa suhu i to je to, al ne, mislite da če "bolje izgledat" ako opereš miniwashem :angry7:

Tomma:
Ia ja svoj opro miniwashem ali pali ko veliki... :icon_biggrin:

replcnt:

--- Citat: Tomma - 28 Veljača, 2008, 11:44:13 ---Ia ja svoj opro miniwashem ali pali ko veliki... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

do jednom pa kad ti ko neznam kome sa foruma ,sestra mu malo oprala spuh unutra pa izlio 2litra vode  :toothy12:

stardust:
sumnjam da ima veze sa miniwashem jel sam ga jucer nakon pranja bez problema upalio 5 puta a i danas ujutro..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju