Tehnički kutak > Tuning skutera
nece upalit
Mr J:
uz cilindar se stavlja i odgovarajuca glava, to si trebao znati... :icon_thumright:
sanacija stete i onda napravi posao kako treba...
stardust:
da trebao sam glavu promijeniti pa mozda ne bi bila tolko velika kompresija...
a dobio bi i veci kompresioni prostor i vecu protocnost a ne bi izgubio na snazi..
imam za njega cak i bubinu i bregastu osovinu i glavu i irudiumsku svjecicu i prirubnicu
i sve to čuči kod mene vec dva mjeseca doma...
al eto kad sam stalno to odgađao sto zbog para sto zbog lijenosti..
sad ce fino ic novi isti cilindar samo uparen sa i80cc glavom pa valjda nece bit problema ni sa serijskom radilicom..
@svastar....sad vec prodaju i kitove od 52mm sto bi bilo skoro 90 cc i to za baotiana..
a on ima valjda duplo losiju radilicu pa sve stima..
trebao sam staviti samo vecu pripadajucu glavu cilindra i brijem da bi josh dugo normalno radio,a jbg. na greskama se uci...a tebe sam nagovarao da stavis komplet kit a ne samo cilindar
stardust:
evo jucer bio tamo pogledati te shebšane dijelove i ispada da je otišo ležaj radilice
te da je klip sa sa svojim donjim dijelom neovisno o radilici doslovno izbrusio cilindar sa lijeve i desne strane uslijed zagrijavanja ili necega ni oni nisu sigurni zakaj se to dogodilo..
kad dobojem dijelove stavit cu tu slikice pa me bash zanima kaj vi mislite...
al meni nije jasno kak se to uopće moglo desiti?
rekli su mi i da je taj motor rupa bez dna ako nastavim sa nabrijavanjem te da ce mi se bez obzira na novu glavu desiti ponovo ista stvar..
vise fakat neznam kaj da radim..ozbiljno razmisljam da polozim tu a kategoriju i da prijedem na nekaj vece sto nece bit potrebno tunirati...
3alfa3:
--- Citat: stardust - 07 Ožujak, 2008, 09:15:36 ---ispada da je otišo ležaj radilice ...
--- Kraj citata ---
Lezaj koji je na radilici na spoju sa klipnjacom, ili lezaj koji je izmedju radilice i bloka motora?
Mr J:
tko ti je to montirao?!
da upotpunim alfino pitanje :
1) lezaj na kojem je radilica ulezistena, koji se nalazi u obe strane bloka (najveci lezaj)
2) lezaj radilice i klipnjace
3) lezaj klipnjace i klipa
to je onda ili do podmazivanja ili do ugradnje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju