Tehnički kutak > Tuning skutera

nece upalit

<< < (3/9) > >>

SlowRider:
Pa koliko je presao km taj kit? Meni se cini da to nije dugo trajalo :icon_scratch:

stardust:
3000 tisuce je prošo...
danas ponovo nazovem pa mi neki drugi serviser veli da je klip lupao u glavu cilindra..zbunj :icon_scratch:
znachi vise nije samo cilindar vec su i klip i glava u igri..
josh prije kad su to stavljali su mi spomenuli da bi to mogo bit problem ali nisam mislio da ce vec nakon 3000
neznam vise kaj da si mislim...sad samo cekam da mi jave kolko ce to sve kostat

neer:

--- Citat: gigo_sf2 - 28 Veljača, 2008, 13:01:31 ---
--- Citat: replcnt - 28 Veljača, 2008, 11:46:41 ---
--- Citat: Tomma - 28 Veljača, 2008, 11:44:13 ---Ia ja svoj opro miniwashem ali pali ko veliki... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

do jednom pa kad ti ko neznam kome sa foruma ,sestra mu malo oprala spuh unutra pa izlio 2litra vode  :toothy12:

--- Kraj citata ---
to je nas neer sa foruma,heheh

--- Kraj citata ---

HAHA,sve je neer nije sestra vec sam ja osobno prao s miniwashem i u airbox usla voda i kad sam ga palio napunio se cilindar  vodom i nije dao upalit ..sto posto ti se to dogodilo dok si ga vozio karburator je postupno uvlacio vodu i nakupilo se vode i neda se isparit..po pravilima na dvotaktnom motoru bi se kurblanjem izbacio taj visak vode a kod 4t neznam vjerojatno identican postupak. :dontknow:

speed:

--- Citat: neer - 04 Ožujak, 2008, 17:58:37 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 28 Veljača, 2008, 13:01:31 ---
--- Citat: replcnt - 28 Veljača, 2008, 11:46:41 ---
--- Citat: Tomma - 28 Veljača, 2008, 11:44:13 ---Ia ja svoj opro miniwashem ali pali ko veliki... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

do jednom pa kad ti ko neznam kome sa foruma ,sestra mu malo oprala spuh unutra pa izlio 2litra vode  :toothy12:

--- Kraj citata ---
to je nas neer sa foruma,heheh

--- Kraj citata ---

HAHA,sve je neer nije sestra vec sam ja osobno prao s miniwashem i u airbox usla voda i kad sam ga palio napunio se cilindar  vodom i nije dao upalit ..sto posto ti se to dogodilo dok si ga vozio karburator je postupno uvlacio vodu i nakupilo se vode i neda se isparit..po pravilima na dvotaktnom motoru bi se kurblanjem izbacio taj visak vode a kod 4t neznam vjerojatno identican postupak. :dontknow:

--- Kraj citata ---

izbacio bi se kurbljanjem nakon 2 h neprekidno kurblanja,lakse je barem meni bilo skinut glavu cilindra i ispuhat vodu van s kompresorom

stardust:
R.I.P  -radilica,cilindar i klip

cini se da su mi i oriđiđi radilica i cilindar i klip od 80cc vec nakon samo 3000km otisli u vjecna trkališta:( smrc
samo je oriđiđi glava ostala netaknuta...
jbg. nisam zamjenio serijsku glavu sa novom koja mi čuči tu doma vec par mjeseci i cini se da
serijska radilica nije izdržala...
sad neznam sta dalje ??? ..samo znam da sam tuzan jer se moram ponovo vucarat po busevima  :'(
cijena nove serijske radilice je oko 1200 kuna,
ako se odlucim staviti samo svoj stari serijski cilindar natrag pa ako uzmemo
josh i spojni materijal,brtve,ruke i ostalo to bi me moglo kostat josh oko 1000 cuna..znaci total oko  2200kuna.
ako bi iso na zamjenu sa novim cilindrom od 80cc to bi me moglo kostat oko 3000
s tim da mi skut nemre stajat u servisu dva tri tjedna kolko bi trebalo da taj novi cilindar dode
pa bi na to morao dodati josh oko 300 kuna za prijevoz skutera.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju