dakle prije ravno dva mjeseca sam posao ponosni vlasnik jos jednog cvaje :-D
adrenalina nikad dosta pa eto ko sto sam nedavno reko po nagovoru onih koji znaju uzeo sam minareli masinu ,neosa....klip je bio zacvikao kod starog vlasnika i krenuli smo dalje na prvoj sljedecoj placi...cilj je bio da ide i koliko toliko traje...prvo je uzet DREVO kit i RMS-ova popunjena radilica, blokovi su u medjuvremenu bili skinuti i ociscen
zbilja su bili "cisti" skut je stajao kod starog vlasnika godinu dana naslonjen na zid -.-
glavni dio tj slaganje masine i prvo paljenje nisam slikao jer sam bio jako uzbudjen ... na prvu kurblu je upalio i svi smo bili jako sretni...pogotovo moj tata jer hehe misli da sve sto dovezem u dvoriste pokvarim :-D hahah
i onda je narucen novi karburator delorto 17.5
prvo sljedece je izbuseno deklo
izbuseno je i s donje strane te straga ...tako da sam dobio kako sam zamislio...
u medjuvremenu je trebalo cudo regat i tu je dosla na red blokada by. slow (tj. bila je i prije samo sto sad ima mjesto, bas je fancy)
ofarbat ce se gumb u crnu boju kad je nabavim
nakon tehnickog sredjen je prijenos koliko se moglo ...akumulator je dignut iz mrtvih nakon sto smo skuzili da opce nema tekucine
poslije toga je dosao na red homemade povecano koljeno za ventilator
prvo je izrezan stari napravio priblizno sto zelim sa vrucom plastikom malim stapicima i fiberom i onda zakito sad cekam da se susi (budala- zaboravio sam stavit onaj katalizator-valjda se bude stvrdnulo)
zaboravio sam napomenut da je uzet od Bege technigas i radjena je grana i morao sam umetnut svoj dio nosaca...
napravljen je kalup za bad look eo kako izgleda
islo se na to da prati crte maske i da bude malo ljut...posto trazim drugu masku jos nisam slozio to iako jedva cekam
a ovi u servisu city ex-a traze navodim : "pa negdje oko 160-170kn" ja reko fala...
zasad setup je:
DREVO
RMS radilica
delorto 17.5
technigas rs2
prijenos je serijski s velikom podloskom ispred remena (kroz par dana dolazi multivar dok ne skupim pare za hebu )
kvacilo je serijsko od piaggia
igla je u sredini dok je dizna ostala od razrade neznam mislim 96 il tak nes
potrosnja je za sad oko 6 litara
sekundar dolazi ovaj tjedan od aerox-a
planovi:
sto se tice masine dolazi znaci multivar i sekundar od aerox-a
smanjivat malo po malo diznu da se dodje do odgovarajuce
mozda ali kazem veliko mozda felge od rox-a
kada ,deklo ,usis onaj homemade , felge i nosaci auspuha idu u bijelo ali preko zime...jer sad kad je god ljepo vrijeme visim na njemu u 3 tjedna imam 900km :-D nakon odradjenog radi razrade
edit jos plan je i angel eyes...sve se vec zna sta i kako samo cekam plastiku :-D da naleti
znaci pazilo se na sve , tu i tamo ima neki izlet strasti ali jbg moram malo....
eto toliko :-D
svaki komentar dobro dodje...