Općenito > Maxiskuteri

Koji skuter uzeti po vašem mišljenju

<< < (2/10) > >>

Loris Ri:

--- Citat: Kamba - 26 Kolovoz, 2011, 11:58:20 ---Loris,to je u redu,al šta si ti sad njemu pomogao! Leonardo jesi razmišljao o Nexusu?

--- Kraj citata ---
ako uzimas bevrlya a treba ti tovarni prostor trebat ces i kofer,pouzdana masina,ljepo se vozi,dobra ciklistika....
x9,x8 nesvida mi se ni malo,masina ista,mali kotaci...
nexus on mi se svida,masina ista,on bi za tebe bio mozda najbolji izbor jer ima mjesta za stvari,malo vise sportak....
nema se sta vise pisat o ovim modelima samo namjena,izgled,sasija drugacija....nece pogrijesit da uzme bilo kojeg jer su masine pouzdane,provjerene.....samo mora izabrat dal ce vise sportaka ili putnika....

Deny:
mora li bas piaggio i imas li mozda love za t-maxa ? po meni odjebe sve skutere od ovih ?ima prostora ,bolji ovjes ,2 cilindra sto dolazi do izrazaja na druzim putovanjima

mrcina:
imaš još x7,xevo,

razmisli o downtownu, xc, yamahu neku

steeef:
s kolko love raspolazes?
ja bi gledal na tvom mjestu beverly 250 ie..optimalna potrosnja i snaga,rega ko i za 200cc..
obicno ima vecina kofer iza kak sam videl..cak ima za njega i bocnih kofera za nabavit.
a da ga jos malo ozivis i das mu momenta za ucku,stavis polini variomat i toe to.
500tke imaju vise snage al je veca potrosnja i skuplja rega..za po gradu nisu prakticne..pogotovo x9 koi je ogroman..

ndamjan4:
Nedavno sam postao vlasnik Beverly 500 Cruisera i mogu ti reci da sam za sad prezadovoljan..
Pazi,nije djabe br.1 skuter beverly u Hrvatskoj,to mora nesto znaciti..
Sve sam modele ove probao gore navedene osim Nexus 500,za kojeg mislim jos uvijek da je br.1 skuter,po svemu...Iako Beverly i nexus su 2 razlicita svijeta.
Beverly je vise sminkerski,nesto poput choppera(500 kubika ima 201 kg),a nexus(500 kubika ima oko 174 kg) je sportak.
E sad je stvar ukusa.A po gore svemu sto si ti nabrojao sve vuce na Beverly.
I jos nesto,ako budes uzimao Beverlya,onda uzmi cruisera bio to 250 ili 500...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju