Općenito > Maxiskuteri

Koji skuter uzeti po vašem mišljenju

<< < (5/10) > >>

Loris Ri:
nemoze ti nitko rec sta je najbolje za tebe....moras vidjet,sjest,probat motor i odlucit dal ce ti bit dosta mjesta za stvari,dal ce ti bit trom za ucku i na kraju dal ti odgovara taj motor...nazovi par oglasa odi probat dal ti lezi motor, napravi si uzi izbor i onda gledaj mane/prednosti i odluci sta je za tebe....

steeef:

--- Citat: Aprilia97 - 28 Kolovoz, 2011, 13:02:19 ---mislim kaj će mu skuter u kojeg stane nepotrebna količina,pa neće s njim na mars....jesam beverlya 250

--- Kraj citata ---

nepotrebna količina čega?em ne čitaš em lupetaš gluposti..
nemaš vozačku ni za 50cc a ne 250..ak si vozil ga po dvorištu il krug po ulici gore dolje,to nema veze s vožnjom i ponašanjem skutera u vožnji.

Leonardo:
Nit mi je bitna ljepota skuta nit atraktivnost, što se tiče ludovanja to me već odavno prošlo - ipak sam stara konjina od 40 god. Tako da funkcionalnost i prtljažni prostor su mi No.1. Kako mi je već prava mala zavrzlama u glavi od vaših dobronamjernih savjeta sada još manje znam što uzeti hahahahahaha. Jedno je kad kažeš kad budem uzimao skuter uzet ću taj i taj, ali kad dođe vrijeme za to blokada jbg i događa se to što se desi meni - treba se odlučiti što uzeti. Nakon dugog razmišljanja mislim da je odluka pala na dva modela. X 8 250 i X9 250 ili 500 ( više naginjem na 500 kod ovog modela ) E sad nikad ne reci nikad, možda se odlučim i za kakav beverli 250 ili 500, možda i za atlantica kakvog ali za sada su modeli x prevagnuli, mada mi se iz minute u minut mijenja odluka. Sada me samo zanimaju iz vašeg iskustva da li ti navedeni modeli x8 250 i x9 250/500 imaju kakvih mana, tvorničkih greški na što treba osobito pripaziti kod kupovine navedenog i sl.

mrcina:
moraš gledati i pratiti kojeg uzimaš.
x8 mislim da su svi verzije IE.
x9 imaš verziju karburator i verziju IE - karburator ti je do sredine 2006 a IE od sredine 2006 makar se karburator verzija može nači i 2007 početak  tu moraš paziti.
karburator verzija je potrošač po čak 20% više od IE verzije ovisi o načinu vožnje.

uz ova dva modela preporučio bih ti i xevo koji bi ti bio komparativan sa x8.

x7 bi bio konkurencija beverliju zbog ove slike dolje

Leonardo:
Ovo ie i karburator misliš na 250 ccm koliko sam skužio, mislim da x9 500 nema verzije karburator ako se ne varam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju