Ostalo > Sportski kutak
dinamo prolaz ili ne
karambaVK:
--- Citat: wonderkid - 01 Rujan, 2011, 18:39:54 ---,ako i imas talenta bez novaca nista nemos postic u hrv nogometu
--- Kraj citata ---
Talenata kod nas ima na bacanje, a sve dok mame i tate plaćaju masne eure da bi im sinovi igrali u prvoj postavi nikada talent neće doći na prvo mjesto.
stunt_master:
--- Citat: karambaVK - 03 Rujan, 2011, 13:14:16 ---Talenata kod nas ima na bacanje, a sve dok mame i tate plaćaju masne eure da bi im sinovi igrali u prvoj postavi nikada talent neće doći na prvo mjesto.
--- Kraj citata ---
Taman zelio napisat...
To je jedan od najvecih problema hrvatskog sporta opcenito,ali uglavnom nogometa, Mamic se protiv toga uspjsno bori zadnjih godina i zato Dinamo igra...dok u Hajduku svaki talenat bude nedovoljno dobar za njih jer nema keša u dzepu a tamo neki šiptari ,kosilice,slastičari igraju u prvoj postavi nema od toga nista.... Hajduk jednostano ne funkcionira od skole nogometa i skautske ekipe do uprave,,,tuzno al istinito ...
Valjda ce Males malo reda uvest... a.B.d
wonderkid:
--- Citat: R@kija - 03 Rujan, 2011, 12:44:14 ---blazevic i ja smo u autoskolu isli skupa i pali naravno haha
on je igro u klokocevcu il kak se vec zove zrinski klub,i otiso je u inter,ali inter nije platio igraca nego je dao zrinskom 20000e da se inter zapresic njemu pise ko maticni klub,jer da se ne pise,kad blazevic ode u neki bolji klub(a vjerovatno hoce) njegov maticni klub bi dobio dio od transfera,pa ce sad ic to interu jer su ovi zabari prodali za 20000e
--- Kraj citata ---
Zrinski Tehnovent se zove klub u kojem je igral,igrao sam 3 godine s njim nogomet i bio je najtalentiraniji nogometas od malih nogu u okolici Samobora,s njegovim burazom jos igram u klubu i mislim da je vec potpisal neki pred ugovor sa velikim klubom kad mu se buraz cijelo vrijeme smije a nece i nesmije nista reci,a sad bome ima on lijepu placu u interu,bio je on i u zagrebu i tamo je bio uvjerljivo najbolji igrac ali stari nije nis kesa izvadil i otiso,prakticki mi je susjed
R@kija:
joj sad takav uspijeh i mene u rakitju ocekuje haha
wonderkid:
hahahhaha,drz se ti pijace,to ti bolje ide :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju