Ostalo > Sportski kutak

dinamo prolaz ili ne

<< < (7/9) > >>

doritos:

--- Citat: Ivan46 - 01 Rujan, 2011, 14:24:08 ---bio sam i ja prije treniro,ali sam odusto nije mi se dalo ici na treninge i to.

ali sam uvjek igro za skolu nogomet,a igram svake godine ljetko i zimko,to u osijeku bude svake godine.

ljetko i zimko su turniri,mozda si cuo za njih.

--- Kraj citata ---

ja sam i trenirao i IGRAO za NK Zagreb dosta dugo, više od 6god.

i takvih igrača poput vrsaljka ima na bacanje po nize rangiranim Ligama kod nas al oke, to je tvoje misljenje.

Kod nas moze steci iskustvo al Liga je ziva komedija pa ni ne moze nešto niti prosperirati.

Tomečak po tom boku je meni osobno bolji. IMA boljih igrača koje osobno znam i poznajem šta igraju tu istu poziciju ali NAŽALOST se nemogu probiti, veliki su tu iunteresi, veze, rođe ovaj onaj i svašta...

Al dobro...ne bitno...

Dečkima želim sve najbolje i neka pokažu što znaju i umiju  :)

Ivan46:
ma ja zadnjih 7 ili 8 mjeseci igram jako slabo nogomet,jer imam problema sa srcem,kad trcim pa me steze,ali to mi je sada puno bolje.

wonderkid:
doritos samo da se nadovezem na tebe,trebas imat dobrog menadera koji ce te gurat,ako netko prati nogomet sigurno zna za ivana blazevica koji igrau interu zapresicu,maticni klub je morao dobiti novce za stvaranje igraca koje naravno nije htio inter platiti pa je menader njegov sva sreca platio a nije bila mala cifra,u tom klubu ja igram od malih nogu,doritos ovo se slazem da ima takvih igraca ali problem je sto oni u velikim utakmicama bi zakazali kad je najpotrebnije,ako i imas talenta bez novaca nista nemos postic u hrv nogometu

Noha boy:
Kupio ko karte možde online?

več drugi dan se nemogu spojiti

R@kija:

--- Citat: wonderkid - 01 Rujan, 2011, 18:39:54 ---doritos samo da se nadovezem na tebe,trebas imat dobrog menadera koji ce te gurat,ako netko prati nogomet sigurno zna za ivana blazevica koji igrau interu zapresicu,maticni klub je morao dobiti novce za stvaranje igraca koje naravno nije htio inter platiti pa je menader njegov sva sreca platio a nije bila mala cifra,u tom klubu ja igram od malih nogu,doritos ovo se slazem da ima takvih igraca ali problem je sto oni u velikim utakmicama bi zakazali kad je najpotrebnije,ako i imas talenta bez novaca nista nemos postic u hrv nogometu

--- Kraj citata ---

blazevic i ja smo u autoskolu isli skupa i pali naravno haha

on je igro u klokocevcu il kak se vec zove zrinski klub,i otiso je u inter,ali inter nije platio igraca nego je dao zrinskom 20000e da se inter zapresic njemu pise ko maticni klub,jer da se ne pise,kad blazevic ode u neki bolji klub(a vjerovatno hoce) njegov maticni klub bi dobio dio od transfera,pa ce sad ic to interu jer su ovi zabari prodali za 20000e

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju