Ostalo > Sportski kutak
dinamo prolaz ili ne
stunt_master:
haha , prijatelju vidio si koji raspad sistema kad je vrsaljko dobio crveni, ne pricaj gluposti,njegova odsutnost ce doc do izrazaja u sljedecoj utakmici,jer nema neke solucije za desnog beka. i netrazi ga arsenal dzaba koji jedino sta zna je otkrit nekog mladog da zna igrat.
ivan007:
u 6 utakmica dinamo ce imat 0-1 bod ali nije to tolko ni bitno dinamo je zaradio 10M eura sto ni pobjednik kup uefa nedobije a i malo se prospancirat u LP nije lose tako da ocekivat sta od dinama je smjesno al svejedno deckima sretno
3alfa3:
--- Citat: ivan007 - 27 Kolovoz, 2011, 16:05:42 ---u 6 utakmica dinamo ce imat 0-1 bod ali nije to tolko ni bitno dinamo je zaradio 10M eura sto ni pobjednik kup uefa nedobije a i malo se prospancirat u LP nije lose tako da ocekivat sta od dinama je smjesno al svejedno deckima sretno
--- Kraj citata ---
Ja sam malo vise optimistican (iako sam po prirodi pesimist), a ovo za novce se slazem
Samo,
ne mogu se otet dojmu da ce nas suci zakidat. Mali smo i nevazni, a takvima deru kozu.... Jos ako ce se to odrazit na rezultat OK, ali ako ubije zadovoljstvo Maksimirskoj publici, onda ih vec unaprijed saljem u 3pm
PROOF:
hrvatska nece imat ni jedan klub koji ce postic nesto u ligi prvaka jer svaki mladi talent koji imamo prodamo za neku smjesnu cifru a da on trenira kod nas jos par godina da dobije na iskustvu i jos da napreduje prodali bi ga za trostruko vise , i da ih je takvih 3-4 u hrvatskoj, ovi jaci nasi klubovi(dinamo, hajduk) bi ih kupili znaci da bi svi bili u jednoj momcadi i taj klub bi mogao nesto postici a ne ovako
Ivan46:
--- Citat: PROOF - 28 Kolovoz, 2011, 10:31:13 ---hrvatska nece imat ni jedan klub koji ce postic nesto u ligi prvaka jer svaki mladi talent koji imamo prodamo za neku smjesnu cifru a da on trenira kod nas jos par godina da dobije na iskustvu i jos da napreduje prodali bi ga za trostruko vise , i da ih je takvih 3-4 u hrvatskoj, ovi jaci nasi klubovi(dinamo, hajduk) bi ih kupili znaci da bi svi bili u jednoj momcadi i taj klub bi mogao nesto postici a ne ovako
--- Kraj citata ---
slazem se sa tobom da bi nasi mladi talentirani igraci trebali ostati duze u HNL,da dobiju iskustav,ali jbg nasi klubovi zive od toga,sto prodaju mladde talentirane igrace,po meni bi trebali otjerati markovica,bolje da su postavili stimca,bilo bi bolje,gore od ovoga nemoze biti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju