Ostalo > Sportski kutak
dinamo prolaz ili ne
PROOF:
balkanska barcelona :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
3alfa3:
Lion bu najteza tekma
Ivan46:
--- Citat: maminjo - 27 Kolovoz, 2011, 05:10:29 ---e forumši moji dragi.....Dinamo je svetinja.....sve nas Hrvate je ujedinio......a za to velika HVALA 'Zdravku' :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja stvarno,neznam zasto bbb zele da ode mamic,a on je stvorio dinamo,da je makar nama u osijeku mamic,a ne ova jad i bijeda,bolje da su mene stavili da igram,a ne daju da igra onaj spehar,omgggg.
doritos:
--- Citat: Ivan46 - 25 Kolovoz, 2011, 20:27:40 ---pa mozda dinamo,ima sanse protiv ajaxa.
mozda kad bi jos uzeli bod protiv Lyona,a sve je moguce,ako igraci daju sve od sebe i ostave srce na terenu moglo bi se doci do treceg mjesta,pa da odu u europsku ligu,to bi bio veliki uspjeh.
ali i ovo je uspjeh,svi trebamo biti zadovoljni sto nas hrvatski klub igra ligu prvaka.
--- Kraj citata ---
Slažem se :icon_thumright:
Dinamu fale igraci poput Samira, da su brzi, tehničari i jaki individualci tada dinamo moze ocekivati ne samo 3mjesto nego i više...a ovako dok imaju u ekipi igrace poput vrsaljka i slicnih su dosta slabi i nemaju šanse .
Ivan46:
--- Citat: doritos - 27 Kolovoz, 2011, 14:55:27 ---Slažem se :icon_thumright:
Dinamu fale igraci poput Samira, da su brzi, tehničari i jaki individualci tada dinamo moze ocekivati ne samo 3mjesto nego i više...a ovako dok imaju u ekipi igrace poput vrsaljka i slicnih su dosta slabi i nemaju šanse .
--- Kraj citata ---
vrsaljko je odlican igrac,ja neznam sta vi svi uvjek serete ovaj je los igrac itd...
a vi nebi mogli igrati ni za jedan hrvatski klub iz 3 lige,a kamoli u prvoj.
to su sve dobri igraci,netreba ih omalozavati.
a sve cemo viditi kak ce dinamo proci,glupo je pricati tu sada,sve ce se viditi na terenu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju