Tehnički kutak > Tuning skutera
Setup vašeg karburatora!?
maminjo:
--- Citat: pajo - 24 Kolovoz, 2011, 23:36:05 ---treba stavit koji karburator za dellorto phbg ili neki drugi...
i nebi bilo loše kad je več setup karburatora da bude lakše i kakav je filter zraka seriski,seriski(prerađen)ili gljiva.
--- Kraj citata ---
evo ubačen je airbox, a za karb PHBG ili koji već drugi.... onaj ko zna nek odma navede u rubriku karburator :icon_thumright:
pajo:
--- Citat: maminjo - 24 Kolovoz, 2011, 23:57:10 ---evo ubačen je airbox, a za karb PHBG ili koji već drugi.... onaj ko zna nek odma navede u rubriku karburator :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
treba stavit kao što je rade znači na koliko je prerađen airbox.
marin18:
--- Citat: pajo - 25 Kolovoz, 2011, 00:16:00 ---treba stavit kao što je rade znači na koliko je prerađen airbox.
--- Kraj citata ---
da to bi bilo korisno , mislim da ce ovo dosta pomoc ljudima barem okvirno ...
maminjo:
--- Citat: pajo - 25 Kolovoz, 2011, 00:16:00 ---treba stavit kao što je rade znači na koliko je prerađen airbox.
--- Kraj citata ---
Naravno da onaj ko zna i tko je sam to radio da će i navesti
--- Citat: marin18 - 25 Kolovoz, 2011, 00:48:25 ---da to bi bilo korisno , mislim da ce ovo dosta pomoc ljudima barem okvirno ...
--- Kraj citata ---
naravno da će pomoći, u konačnici svi i imaju najviše problema sa štelanjem karba....pa ovo može biti odlična uvertira u sami start štelanja i naručivanja dijelova ko si nađe sličan skuter,setup i karb koji bi njemu odgovaro............
evo recimo ja sam iznenađen što većina već sad ima klipiće 30 i to sa jačim spuhovima i kitevima.....ja ću sad prvi isprobati klipić 30 :icon_thumright:
maminjo:
isprobana i druga varijanta setupa karba:
Skuter: Aprilia Sportcity 2T
Termo grupa:MHR Replica AC
Auspuh:Yasuni R
Airbox: serijski prerađen + malossi redsponge
Karburator: Malossi Dellorto 19mm PHBG
Setup karburatora
Klipić: 50
Igla: W16
Pozicija igle: 1 (spuštena do kraja)
Glavna dizna: 78
Ler dizna: 48
Kalibrator: AU 260
Potrošnja l/100km: 6L
sa w16 dobijem veći moment na 3/4 gasa i full gas, ali troksanje na manjim otvorima i naravno veću potrošnju :sad1:, a taj klipić 50 nikak da se uštela na manjim otvorima, vjerovatno da stavljam gljivu bi mogo sa w16 uštelat,ali gljivu ne želim......čekam manje klipiće 40 i 30 da se sve uštela kak spada.....ne kužim šta uopće stavljaju nutra serijski taj klipić50 kad se na 80% setupova nemre uštelat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju