Tehnički kutak > Tehnička pitanja
SC08 vs jači spuhovi?
steeef:
--- Citat: interceptor - 24 Kolovoz, 2011, 10:49:29 ---ma te nove piaggio makine su jako čudne..on je baš picajzla i ono čuva ga ko' kap vode na dlanu, a nakon 3500 km mu makina zacvikala.. ono doslovno je sve oslo u k**ra*, ugl. nes je s blokovima bila pi*darija (tvornicka)... i sad ga je sredio...kupio zx-a..naštelovan je i sve ok..i za probu je stavio SC08 i kaze da mu bolje i ide i vuce nego sa zx-om...i dao je zx-a za SC08..
--- Kraj citata ---
nije to bilo poštelano dobro.
Santa_Kloz:
--- Citat: nrg extreme - 24 Kolovoz, 2011, 09:49:54 ---Neću ništa tvrdit ali meni se čini da on nije zx naštelo dobro jer je zx ipak rezo auspuh
a sc08 obični serijski samo bez katalizatora. :dontknow:
--- Kraj citata ---
dvotaktna mašina ne može raditi kako spada bez rezonancije, sc08 jest rezonantni auspuh samo što je sam auspuh napravljen za niže okretaje nego neki sportski auspuh tipa ZX. :jerk:
nrg extreme:
--- Citat: Santa_Kloz - 24 Kolovoz, 2011, 12:23:05 ---dvotaktna mašina ne može raditi kako spada bez rezonancije, sc08 jest rezonantni auspuh samo što je sam auspuh napravljen za niže okretaje nego neki sportski auspuh tipa ZX. :jerk:
--- Kraj citata ---
Nisam nikad otvaro sc08 ali nebi reko da je to rezonantni aupuh jer kolko znam da bi bio rezonantan mora
bit lonac konusan i šupalj a mislim da sc08 ima pregrada u sebi. :dontknow:
Rezonancijom se iz 2t mašina izvlači više snage zbog neiskorištene smjese koja izlazi kroz ispuh.
interceptor:
--- Citat: steeef - 24 Kolovoz, 2011, 11:00:13 ---nije to bilo poštelano dobro.
--- Kraj citata ---
ma štelovan je on na sve načine, i ne ide..jednostavno motor ima neku tvorničku grešku... ovo mogu potvrditi još par članova foruma, ugl. taj lik je kupio NOVI malossi multivar 2000, ubacio ga i skuter sporije vuce i ide nego sa serijskim variomatom ! Kako je to moguće ??
Jurich:
triba znati ustelati...ko zna kako je stelano ali kako god da je nije dobro ustelano i mos sad ti 100 puta reci da je ustelano, ali nije ustelano :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju