Tehnički kutak > Tehnička pitanja

SC08 vs jači spuhovi?

<< < (3/14) > >>

Kamba:
Bravo majstore! :omfg:

Go-Go RUNNER:
Meni je sa sc08 gilera išla prekrasno, samo bio mi je preeee gadan auspuh pa sam vratio serijski

Nix666:
koji looool
pa svi ti auspuHi na 2T mašinama koji imaju konus ikontra konus bi trebali biti rezonantni...sad je samo pitanje na koliko okretaja i koliko goriva vraćaju u cilindar

jeate život

steeef:

--- Citat: interceptor - 24 Kolovoz, 2011, 13:42:56 ---ma štelovan je on na sve načine, i ne ide..jednostavno motor ima neku tvorničku grešku... ovo mogu potvrditi još par članova foruma, ugl. taj lik je kupio NOVI malossi multivar 2000, ubacio ga i skuter sporije vuce i ide nego sa serijskim variomatom ! Kako je to moguće ??

--- Kraj citata ---

nema greške nego je greška ta da vi to niste znali uštelat..nije to samo stavit i vozit ono kaj dobiješ u pakiranju nego treba probat par kombinacija rolica pa vidit optimum..

--- Citat: Go-Go RUNNER - 24 Kolovoz, 2011, 14:56:49 ---Meni je sa sc08 gilera išla prekrasno, samo bio mi je preeee gadan auspuh pa sam vratio serijski

--- Kraj citata ---

sc08 i sersiski spuh od novog runnera su nebo i zemlja razlike..ovi novi su zaštopani tolko da se čudim kak uopće skuteri voze.

Go-Go RUNNER:
Ma znam, sa ovim serijskim ne ide nikako jbt.. moram kupit šta pametnije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju