Tehnički kutak > Tehnička pitanja
SC08 vs jači spuhovi?
dusVu:
ebes ti sve kad niko nemoze zx-a ustelat :S mislim da niko nikad nije uspio ustelat zx-a ..zahebana stvar :notworthy: :notworthy:
IceMan:
:nono:
alexm:
Ja imam sc08 na malossi sportu, ide jako dobro i čuje se jače nego isti na 50ccm (malo zvone pregrade na niskim okretajima). Problem je šta nemam krajnju brzinu. Imao sam zx i mhr replicu i mogu reći da nema smisla uspoređivati njih sa sc08 jer kako god okrenemo sa zx i mhrR mi je išao puno bolje. Na istoj udaljenosti sa replicom sam bio na +15 kmh većoj brzini.
interceptor:
ma ne razumiju oni to kolega...oni su u teoriji najpametniji... trebalo je njima dat tog usranog NRG-a pa kad tri čovjeka i Kiza ( ;D) nemogu ga srediti, oni mogu...meni je najčudnije od svega bilo kad je stavljen multivar i on je išao lošije nego sa serijskim variom...a sve je ok...a drugom,trećem..itd.. skuteru to radi, samo kod njega NE !
aprilia area 51:
a jbg...sad mi ispadamo glupavi...eto pitajte kizu pa ce vam covjek reci...nesto nije u redu s tim motorom...jbg zx i multivar i sve fino poslozen prenos i motor neide stavimo to sve isto na moj moj ide odlicno...tak da je ocito da nesto nije u redu...cak smo otvarali i klip karike radilicu da pogledamo mozda je to lose ali sve je novo posto motor ima max 5000 km odkako mu je stavljen komplet nova masina jer je stara ima tvornicku gresku...to je dosjedi za lezajeve na radilicu su bili ukoso napravljeni...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju