Tehnički kutak > Tehnička pitanja

SC08 vs jači spuhovi?

<< < (6/14) > >>

doritos:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 24 Kolovoz, 2011, 15:12:06 ---Tražim nešto povoljnije, stavio sam oglas pa čekam  :)

--- Kraj citata ---
Nadji sc08, nećeš pogriješiti !

kada sam uzeo zip sp serijskog sa tim spuhom gore, išao je bolesno dobro za serijalu, auspuh je mila majka za serijalu.
taman za nekoga tko nece da se dere skut bzvz a da ide puuno bolje nego sa serijskim zastopanim spuhom .
moja preporuka

Go-Go RUNNER:

--- Citat: Nix666 - 24 Kolovoz, 2011, 20:44:57 ---pa i ja mislim da je dovoljno kantairana  :toothy10:

šalu na stranu, uzmi gianellia i to je to...ja sam ga stavio i prezadovoljan sam

--- Kraj citata ---

:icon_tongue:

Ako uzimao novo đianeli je na prvom mjestu

doritos- već sam imao sc08 i prodao sam ga jer je pregadan auspuh, istina isa njim je išla odlično

Santa_Kloz:
jel se dobro ponaša sc08 na trophyju ili malossi sportu?

Kamba:
Ja bi rekao da bi ga se dalo bez problema uštimat na baseu!

aprilia area 51:
ovo sto interceptor govori je istina...i nelupetajte gluposti na nezna niko ovdje nastimat zx-a...motor je proban sa svim mogucim kombinacijama cak sam i ja tu na forumu ispitivo i govorili su mi tu cak i neki od vas  kak i sta i motor jednostavno nije htjeo ici....stimo ga je i kiza i stocko su pokusavali...ali jednostvano nemoze...i kad sam mu ja dao svoj sc08 za njegov zx motor radi i vuce lijepse nego sto je radio sa zx-om...nije ni meni to jasno ali eto...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju