Tehnički kutak > Tuning skutera

BULLET

<< < (2/3) > >>

Miki-speedy:
Nije,ovo je kopija next-r,ja sam ga davno kontao kupit...
Kod nas je taj 400kn a chrome varijanta 440kn sto je svakako bolje kupit nego lakirani
Inace ne znam koliko je dobra je zavrsna obrada al za te pare je taman :icon_thumright:

Deny:
imao sam takav auspuh samo je bio citav crni pod nazivom moto-bike ugl auspuh je za serijalu odlican iako proslini brtva kod prigusivaca ,kad sam stavio base kit samo je pucao izvario sam ga 10 puta dok me nije bilo blam vozit se sa takvim spuhom  :icon_thumright:

duko:
Koliko je isao prije tog auspuha i koliko otprilike ide sad? Koliko si dobio na brzini?  ???

miso227:
cuj, dok nisam njega imao, kazaljka nije isla vise od 70-75kmh,i to jedva,,, sada je kuca preko 80kmh pa neznam tocno koliko je brzi, ali ugavnom je razlika velika, od 55kmh pa na dalje kazaljka leti, super sam zadovoljan za sada, sto se tice pucanja to cemo vidjeti, mozda stavim na zadnji nosac gumeni amortizer, mozda nece pucati onda! Mogu samo savijetovati, ljudi za te pare odlicno radi svoj posao,!  Tip u trg mi je rekao da je kopija Technigasa! 

Miki-speedy:

--- Citat: miso227 - 21 Kolovoz, 2011, 19:46:58 ---cuj, dok nisam njega imao, kazaljka nije isla vise od 70-75kmh,i to jedva,,, sada je kuca preko 80kmh pa neznam tocno koliko je brzi, ali ugavnom je razlika velika, od 55kmh pa na dalje kazaljka leti, super sam zadovoljan za sada, sto se tice pucanja to cemo vidjeti, mozda stavim na zadnji nosac gumeni amortizer, mozda nece pucati onda! Mogu samo savijetovati, ljudi za te pare odlicno radi svoj posao,!  Tip u trg mi je rekao da je kopija Technigasa! 

--- Kraj citata ---

--- Citat: Miki-speedy-sm - 21 Kolovoz, 2011, 01:37:26 ---Nije,ovo je kopija next-r,ja sam ga davno kontao kupit...
Kod nas je taj 400kn a chrome varijanta 440kn sto je svakako bolje kupit nego lakirani
Inace ne znam koliko je dobra je zavrsna obrada al za te pare je taman :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju