Tehnički kutak > Tuning skutera
BULLET
miso227:
Evo da se i ja malo pohvalim, ako je za pohvalu, dobila i moja Longija Rezu Auspuh Bullet, kupljen u srbiji za 420kn, Novi!! nije sigurno nesto narucito, ali u svakom slucaju mislim da je bolji od originala,citao sam o njima prije kupnje , i nitko se nije zalio samo su bile pohvale u igri, kazu da je kopija TECHIGASA,i da je za tu lovu dobar, citao sam na srpskim forumima, lik ima istu longiju i isti kit 70ccm kao i ja , i totalno je zadovoljan, stim da ima i 19mm karb koji ja nemam i jos vozim na originalu sa 98 diznom,sad cekam da mi stigne moj 17,5mm, namotirao nabrzinu auspuh, i naravno nisam mogao docekati, i idmah ga isprobao, mogu vam reci, da od 55kmh pa na dalje ima dobre razlike, ide kazaljka preko 80kmh tako da neznam tocno koliko ide, ali bit ce izmjeren GPS-om, za sada sam zadovoljan auspuhom, jedva cekam karb, i mislim da cu morati promijeniti Valjcice na lakse, sada imam 5,jos nesto gore,! evo par slicica!! komentari i savijeti za dalje dobrodošli :headbang: :headbang:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
robert:
poznat mi je taj auspuh. u hrvatskoj se prodaje pod drugačijim imenom ali je identičan.
gozz ga je imao na svojoj luni vision. auspuh je čist ok za te novce. valjci oko 4,5 grama
miso227:
tako sam i ja konto da stavim oko 4-4,5 grama pa cu vidjeti sta kaze!
marin-w:
--- Citat: robert - 20 Kolovoz, 2011, 23:20:07 ---poznat mi je taj auspuh. u hrvatskoj se prodaje pod drugačijim imenom ali je identičan.
gozz ga je imao na svojoj luni vision. auspuh je čist ok za te novce. valjci oko 4,5 grama
--- Kraj citata ---
Sta nije kod nas to TECNIGAS ?
robert:
--- Citat: marin-w - 20 Kolovoz, 2011, 23:39:39 ---Sta nije kod nas to TECNIGAS ?
--- Kraj citata ---
da me ubiješ ne znam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju