Tehnički kutak > Tuning skutera
trebam pomoc vrhunskog strucnjaka za elektroniku na skuterima
kamikaza:
--- Citat: animatrix - 21 Kolovoz, 2011, 11:01:33 ---kolega, postoje konektori na svim kablovima na skuteru, samo iskljucis i skines ono sto ne zelis.. jedino ti je bravica bitna za paljenje i gasenje, sve ostalo nije vezano za motor
--- Kraj citata ---
na nekim skuterima struja koja ide na ulje zatvara strujni krug...
animatrix:
to da, to je na frendovom huatianu slucaj.. a sta ti treba od struje, trebas namotaje i cdi, 5 zica, pickup, HV zavojnica, killswitch, masa i bobina. i to vozi
4takt monster:
hvala animatrix bas takav sam odgovor htio cuti bravica mi treba samo da dam kontakt i kada ga upalim na kurblu da ga mogu ugasit a dali se mozda kabal od svijecice bravica cok itd spajaju u cdi ili negdje drugdje ???
marin-w:
--- Citat: 4takt monster - 21 Kolovoz, 2011, 12:08:53 ---hvala animatrix bas takav sam odgovor htio cuti bravica mi treba samo da dam kontakt i kada ga upalim na kurblu da ga mogu ugasit a dali se mozda kabal od svijecice bravica cok itd spajaju u cdi ili negdje drugdje ???
--- Kraj citata ---
Ovo stavis (samo slabiji) umjesto kontakt brave,ili obican prekidac ako ne zelis kljuc imat.
Sakrijes ga negdje da ti nemoze svatko upalit skuter.
Uploaded with ImageShack.us
Jam:
E kad se samo sjetim kad sam nekad taj prekidač stavljao ispod sica Tomos automatica....To su bili dani. Ulje do lakta svaki dan. :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju