Tehnički kutak > Tuning skutera
trebam pomoc vrhunskog strucnjaka za elektroniku na skuterima
4takt monster:
ovako prpiremam si skuter za rejs i hocu da mi samo pali na kurbli ovako ja sam pocvikao sve žice koje mi idu iz ručica za svijetla... ostavio sam si iz prednjeg dijela samo bravicu samo dvije žice pa sad me zanima dali če mi skuter paliti ako ko moze pomognite mi hvala :icon_thumright:
Matej28:
:omfg:
pajo:
--- Citat: 4takt monster - 20 Kolovoz, 2011, 20:41:19 ---ovako prpiremam si skuter za rejs i hocu da mi samo pali na kurbli ovako ja sam pocvikao sve žice koje mi idu iz ručica za svijetla... ostavio sam si iz prednjeg dijela samo bravicu samo dvije žice pa sad me zanima dali če mi skuter paliti ako ko moze pomognite mi hvala :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7:
jednostavno pali ga na kurbli,(kao fol pravi se da nemaš prekidač)nemoj ništa rezat i onako svi race-eri pale na kurbli ili na guranje još bolje :icon_scratch:
4takt monster:
pa ja sam ga i namjeravao palit na kurblu samo sam ostavio žice od bravice sad se nadam da če zapalit i ako zapali da ču ga moč ugasit :laughing7:
marin-w:
--- Citat: 4takt monster - 20 Kolovoz, 2011, 22:48:16 ---pa ja sam ga i namjeravao palit na kurblu samo sam ostavio žice od bravice sad se nadam da če zapalit i ako zapali da ču ga moč ugasit :laughing7:
--- Kraj citata ---
A,moras na skuteru imat prekidac ....kako ces ga ugasit ? Nemas brzine pa da ga udavis :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju